2777
2789
مبارکت باشه عزیزم انشائ الله ب دل خوش زندگی کنیخونه مجردی یا ازدواج؟خریدی یا بازم مستاجری اما تنهاو ...

مجردی...

خریده بودم 

ولی ۶ سال پیش..

تازه امسال شرایط اینو داشتم خودم توش بشینم

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه انشالله به دل خوش توش زندگی کنیخلافم قلیونه تو خونه خودم چون دیگه حوصله نگهداری گل ندارم ...

سینما خانواده کار همون ماهواره رو میکنه یا نه؟؟

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
من دوران مجردیم خیلی دوست داشتم تنها زندگی کنم ، یه ۶ ماه بابام اجازه داد تنها زندگی کنم ، دیدم من ت ...

چ بابای خوبی 

بابای من بود پاهامو قطع میکرد اسم تناایی زندگی کردن میوردم

من اگه خونه مجردی داشتم هیچ پسری رو توش راه نمیدادم😄

ولی من ادمی ک عاشقش باشمو راه میدم..

مجردی...خریده بودم ولی ۶ سال پیش..تازه امسال شرایط اینو داشتم خودم توش بشینم

افرین چ خوب خداروشکر ک مستاجر نیستی خیلی حال میده هم مستقل باشی هم صابخونه دعا کن مام بخریم مستاجری خیلی سخته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چ بابای خوبی بابای من بود پاهامو قطع میکرد اسم تناایی زندگی کردن میوردم

اونم سریع قبول نکرد والا ، کلی گفتم نیاز به تنهایی دارم دوست دارم تو خلوت خودم باشم ، گذاشت ۶ ماه تنها زندگی کنم اونم کاملا زیر نظرش بودم اما خب بهم خیلی اعتماد داشته همیشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
چه حرفیه آخه، حتما پدرش کمکش کرده

عزیزم خودم سرکار میرم 

بابام وضعش خوبه من همچنان نمیتونم مجردی بگیرم خونه علان بالای۵میلیارده اگ باباش کمک کرده چرا چن سال با دوستاش زندگی کرد 

اسی نمیگه چجوری خریده منم خب ذهنم سمت چیزای خوبی نرف

خب من خیلی راجع بهش فکر کردم

خونه مجردیم خیلی خوشگله تو ذهنم😇 

گلدونهای زیادی تو خونه ام هست. تلویزیونم دارم ولی هفته ای دوسه بار روشن میشه. ی مبل ال راحتی چیدم جلوی تلویزیون کرم رنگه، میز جلو مبلی هم رنگ چوبه، کف پارکته، ی فرش قرمز لاکی پهنه

گلدونها تمام گوشه های خونه رو پر کرده

خلافی ندارم کلا حتی تو ذهنم، اهنگ زیاد میذارم دوساعتی زبانهایی ک دوست دارمو میخونم از کار ک برمیگردم غذایی ک پخته بودم از قبل رو گرم میکنم میخورم با سالاد و سبزی، نیمساعت بعدشم چای میخورم با رطب‌های تازه 

صبح اول وقت روی مت ورزشمو میکنم... 

کلا جزییات خونه ام خیلی توذهنمه امیدوارم ی روزی بشه 🥰

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /