2777
2789

زندگی میکنی دوسداری چیکار کنی؟؟؟

چ کسیله حتما داشته باشی؟

از گلدون خوشت میاد؟

یا حییون خونگی میاری

ماهواره وصل میکنی

یا سینما خانواده میخری

فک کن فقط ب رویاهات فک کن🥺 و برام بنویس

خلافت چیه اونجا؟؟؟

من بعد ۳ سال مستاجری و زندگی با هم خونه های روانی خونه گرفتم

گوشه گوشه شو با عشق چیدم

ن وسایلای گرون

ارزون

ولی ب سلیقه خودم...❤️‍🩹 در حد وسعم همه چی خریدم همه جاشو قشنگ کردم

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

شغلت چیه

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمی‌کنم چون علاقه ای هم ندارم 

من دوست دارم توی جمع باشم نه تنها 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

هر وقت حتی ی ظرف کوچیک میخرم....

بازم ذوق میکنمممم

😧

یا حتی وسیله های خونه مامانمو میارم 

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
شغلت چیه

بیکارم😑

مبارکت باشه انشالله به دل خوش توش زندگی کنی

خلافم قلیونه تو خونه خودم 

چون دیگه حوصله نگهداری گل ندارم گلدون نمیخرم حیوون خونگی هم دوست ندارم سینما خانواده و ماهواره هم میخرم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خونه مجردی یا ازدواج؟

مجرد

مبارکت باشه عزیزم انشائ الله ب دل خوش زندگی کنی

خونه مجردی یا ازدواج؟خریدی یا بازم مستاجری اما تنهاو مستقل؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من دوران مجردیم خیلی دوست داشتم تنها زندگی کنم ، یه ۶ ماه بابام اجازه داد تنها زندگی کنم ، دیدم من تنبلم 😂نه غذا میخوردم درست نه چیزی ، برگشتم پیش خونوادم البته سنمم کم بود ۱۹ سالم بود ، اما به جز غذا و اینا تنها زندگی کردن خیلی خوبه ، با اینکه خونوادمم خیلی خوبن و اصلا اذیتم نمیکردن مامانم یکم سادیسم اذیت کردنمو داشت ولی بابام خنثی ش میکرد خیلی وقتا ، فک میکنم تنهایی لازمه برای ادم ربطی به شرایطش هم نداره ک خوب باشه یا بد 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد