2777
2789
عنوان

باز من و باز موهای چرب😔

129 بازدید | 18 پست

خستم کرده هرراهی رفتم هر نوع شامپو یا چیزای طبیعی اما موهام درست نمیشه کلافه شدم بدم میاد پیگه از موهام  ی زمان خشک بود بهترین جنس رو داست  الان حتی موهام حالت نمیتونم بدم بس که بد ریخت شده هوفففف اخرین بارم شامپو سبغ زدم باز دوباره چرب شده نمیدونم دیگه چیکار  کنم فقط حسرت موهای قبلا رو میخوررم   ینی هیچ راهیی نیس  این لعنتی نابود بشه

کاش منم سنگدل بودم    کاربر اقا👍💙

یعنی از اول جنس موهات چرب نبود؟

شاید اضافه وزن داری تازگیا باعث شده موهات چرب بشه؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

منم موهام چربه یه روز درمیون حموم میرم  

شامپو سیر پرژک میزنم  از بقیه شامپوها بهتره من از این نتیجه دیدم

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی از اول جنس موهات چرب نبود؟شاید اضافه وزن داری تازگیا باعث شده موهات چرب بشه؟

اضافه وزن ندارم متعادلم     جنس موهام خشک بود یدفعه به این بلا دچار شدم

منم موهام چربه یه روز درمیون حموم میرم شامپو سیر پرژک میزنم از بقیه شامپوها بهتره من از این نتیجه ...

خب شما از اول موهات چرب بوده  اما من اینشکلی نبودم  گریمو دراورده  والا  کلافه  کلافم

وقتی حموم میری یکبار شامپو بزن اولش سختت میشه حس چرب بودن داری ولی به مرور درست میشه ،،،زیادم موهات ...

بابا من موهام همون یبارم بشورم چربیش پاک میشه  تا یک روز خوبه  روز دوم چرب میشه من قبلا  به هیچ  وجه  چرب نمیشد موهام  نمیدونم  چرا این بلا  سرم اومده 

اضافه وزن ندارم متعادلم جنس موهام خشک بود یدفعه به این بلا دچار شدم

ازمایشی چیزی بدین شاید بخاطر کبد چرب باشه😕

تو شامپوت یه قاشق نمک بریز 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اخه یسریا میگن به کبد ربطی نداره چکاپ بدم کبد مشخص میشه؟

بله ب دکتر حتما بگو ک میخام انزیم های کبدم مشخص بشه

نمیدونم ربط داره ب کبد یانه