2777
2789
عنوان

گم شدن وسایل در مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 32 پست
عزیزم بهتر برید با معلمش صحبت کنید و حتما با دخترت و دوستش صحبت کنید طوری که غرور اون بچه هم لگد مال ...

صحبت کردم به معلمشم گفتم گفت همچین بچه ای نیست ولی نگفتم گفته به دخترم تهش قلبیه همون نشون رو داده 

اینجا شهر کوچیکه لابد معلم هم ترسیده

من بچه تهرانم 

اینا همدیگرو میشناسن و میترسن انگار

چجوری دفاع کنه بارها به بچه گفته اون نمیاره

خب به مامانش بگید

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بنظر من اصلا بخاطر یسری مسائل نباید راه بیفتی مدرسه من هشتم هستمبقیه بچها تو ابتدایی هی هرچی م ...

منم امسال نرفتم ولی خوب باید بچه های دیگه حواسشون باشه طرف مامانش میاد سراغشون

ببین بنظر من اصلا بخاطر یسری مسائل نباید راه بیفتی مدرسه من هشتم هستمبقیه بچها تو ابتدایی هی هرچی م ...

من نمیگم بخاطر دخترتون نرید برید ولی جایی ک زور میگن و یکی دیگه ام مامانشو آورد شما برید 

بچتون کلاس چهارمهه ،اما نمیتونه جلوی همسن خودش وایسته شما باید دخترتون رو باز خواست میکردید که مسئولیت پذیر باشه..😶☘️

صحبت کردم به معلمشم گفتم گفت همچین بچه ای نیست ولی نگفتم گفته به دخترم تهش قلبیه همون نشون رو داده ا ...

عزیزم بهتر به دخترت بگی مامان اون قاشق چنگالت نبوده و بهتر سری بعد خودت حقتو مطالبه کنی اینطور ذهن دخترت دیگه درگیر نمیشه

عزیزم بهتر به دخترت بگی مامان اون قاشق چنگالت نبوده و بهتر سری بعد خودت حقتو مطالبه کنی اینطور ذهن د ...

میخواد جبران کنه وسیلشو برداره میندازه دور 

گفتم نکن اینکاررو

شمارشو ندارم دنبال همینم اگه همسرم بزارههمسرم میگذره راحتم ازش دزدی میشه

شماره رو از مدیر مدرسه بگیر خب

چیز خاصی نیست ولی چون تو فکرت مونده از مادرش بپرس تو خونه‌شون هست یا نه که خیالت راحت بشه

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

من نمیگم بخاطر دخترتون نرید برید ولی جایی ک زور میگن و یکی دیگه ام مامانشو آورد شما برید بچتون کلاس ...

الان فکر میکنن ک اگ هر چیزیش رو گم کنه شما گوش بقیه رو میگیرید،

من نمیگم به شدت زندایی من ولی پسرداییم یلحظه پاک کنش رو نبینه شلوارشو خیس می کنه انقدر بچه مرتب و تمیز ی هس ک من بهش غبطه میخورم 😂🙄🤍

شماره رو از مدیر مدرسه بگیر خبچیز خاصی نیست ولی چون تو فکرت مونده از مادرش بپرس تو خونه‌شون هست یا ن ...

فکر خوبیه اگه بدن

اینجا همشون میپیچونن

طرف خودشونن

حالا دختر من بود هی میگفتن

عزیزم بهتر به دخترت بگی مامان اون قاشق چنگالت نبوده و بهتر سری بعد خودت حقتو مطالبه کنی اینطور ذهن د ...

اتفاقا بهش گفتم شاید اون نبوده یا من اشتباهی انداختم دور یا پس بگیریم هم بدردمون نمیخوره

گفتم حواستو جمع کن و مواظب وسایلت باش

بعدشم گفتم اگه اون برداشته نمیاره چون نمی‌خواد بهش انگ بزنن

ی ذره بچه از الان چ کاریه قاشق چنگال ب چ دردت میخوره ب قول شما بحث ارزش مادی قاشق چنگاله نیس ،الان باید ناظم اونو بکشه کنار ازش توضیح بخاد چرا این کارو کرده شاید فقط خوشش اومده از طرحش باعث شده دروغ بگه ولی از همین‌بچگی شخصیتشون شکل میگیره 

ممکنه ازون بچه هایی باشه ک اسباب بازی بثیه رو زوری صاحب میشده

اتفاقا بهش گفتم شاید اون نبوده یا من اشتباهی انداختم دور یا پس بگیریم هم بدردمون نمیخورهگفتم حواستو ...

نه فقط بگو مامان دست دوستت نبوده من مطمئنم از الان تو ذهن بچت انگ و ترس و تلافی رو ننداز بچه ها زود ذهنشون در گیر میشه