2777
2789

فرض کنید تو محیطی زندگی میکنید که فضاش خیلی سمیه و از بچگی همش تو همین فضا بودین 

جو مردسالارانه و پدری که دخترو هیچی حساب نمیکنه و مادری که ادای قربانیارو در میاره و هیچ تلاشی برای زندگی و بچه هاش نمیکنه 

و شهرستان باشین و دانشگاهتون استان باشه 

ولی روانتون خسته و نابود باشه و اگه همینجوری ادامه پیدا کنه به جای خوبی نمی‌رسه...(:

با درد درستونو ادامه میدید یا می‌رید تو بخش اعصاب و روان بستری می‌شید و بیخیال درس میشین ؟

اینم بگم من جز درس خوندن هیچ راه نجاتی ندارم 

اما باید برم خوابگاه و از جو خوابگاه خوشم نمیاد ( خوابگاه دانشگاه آزاد که باید شهریه هم بدم) و باید همزمان شغل پاره وقت هم داشته باشم چون نمی‌خوام بابام خرجمو بده 

شما باشید چیکار میکنید ؟

اگه بد توضیح دادم ببخشید 🙂🥲 

چون حالم خوب نیست و نمیتونم درست تایپ و جمله بندی کنم🚶🏿‍♀️💔

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

خوابگاه فقط برای خواب برو 

بقیه ساعت روز یا شاغل باش یا برو‌ تو امامزاده اون شهر بشین 

برو تو شهر بگرد برو تو سالن مطالعه 

بری اعصاب و روان که میشی مثل مادرت نقش قربانی بازی می‌کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوابگاه فقط برای خواب برو بقیه ساعت روز یا شاغل باش یا برو‌ تو امامزاده اون شهر بشین برو تو شهر بگرد ...

شبا چی ؟

بخاطر کلاسام باید شیفت شب کار کنم 

بنظرتون مسئول خوابگاه می‌ذاره ؟

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
شرایط خونه هیچکی نرمال نیست هر کی به نحوی مشکل داره شما دو صفحه بیشتر بخون که دولتی قبول شی

نمیتونم صبر کنم و پشت کنکور باشم همین الآنم به زور دارم تحمل میکنم🥲💔🙂 

پیام نورم گزینه نسبتا کم خرجو خوبیه

اگه بخوام انصراف بدم و برم پیام نور باید جریمه بدم 🚶🏿‍♀️

اگه بخوام انصراف بدم و برم پیام نور باید جریمه بدم 🚶🏿‍♀️

انرژی مثبت نیازه ☹️☹️

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

قطعا ادامه تحصیل

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

نمیدونم وضعیتت چقدر حاده ولی با درآمدی ک از کارت داری نمیتونی خرج درمانت کنی؟

منظورم اینه بستری نشو درکنار درس و کارت؛ رواندرمانی و دارو درمانی شو و تحت درمان باش..

دائم الخسته‌.

نمیدونم وضعیتت چقدر حاده ولی با درآمدی ک از کارت داری نمیتونی خرج درمانت کنی؟منظورم اینه بستری نشو د ...

هنوز شغل پیدا نکردم ولی میخوام در رابطه با رشته تحصیلیم پیدا کنم 🚶🏿‍♀️