2777
2789

چون خوشگله حسودیم میش بش خیلی سفیدههه هیکلیه قد بلندهه. بدم میاد زنا هم هی نگاش میکنن مثلا منم خوبم شوهرم حسودیش نمیشه مردا نگام میکنن. اصلا🥲😐دوسدارم خفش کنم تموم شه بره 

منو شوهرم در یه سطحیم ولی شوهرم خیلی ب من حسودی میکنه هیچوقت دوس نداره لباسای قشنگ بپوشم 

تعریف از خود نباشه تیپم یجوریه همه مدل استایل یهم میاد اسپرت خانومی دامن همه چی 

مخصوصن دامن و لباسای چین دار 

هیچوقت اجازه نمیده بخرم ب شدت جلوی خرید کردنمو میگیره 

ی سری چیزا ب زور راضی میشه بخررم ولی میگه فقط تو خونه بپوش😂واس بی حجابیش نه ها واس این ک بهم میاد 

مخصوصن مهمونی بخایم بریم ک تمام تلاششو میکنه زشت ترین لباسارو واسم ست کنه بپوشم😁ولی من ازین کاراش لذت میبرم حرص میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اتفاقا برنزه ام عزیزم سفید نیسم خودش خیلی خیلی سفیده من ب سفیدی اون حسودی میکنم باز با وجود مرد بو ...

دقیقاا منم بدنم لک داره و سفید نیس فقطپاهام یکم سفید شوهرم انگار برفهعه و بدن صاااف بیشتر از این حرص میخورم 

و منی ک پوست صورتم صاف صافه ولی بدنم خوب نیس ولی اون سفید برفیه انگار یدونه خالم نداره بدنش بلوریه و ...

وای تو چقد منییی🥲🥲تو کجاهات لک داره منم صورتم سفیید و صافه ولی بدن داغون شوهر منم انگار برفه هی جلوم لختی رژه میرهه

وای تو چقد منییی🥲🥲تو کجاهات لک داره منم صورتم سفیید و صافه ولی بدن داغون شوهر منم انگار برفه هی جل ...

فکرشو بکن من یه شورتک نمیتونم بپوشم اونم کلا با شورتک جلو چشمه😑😂

من رونم یکم ترک خورده 

کتفم جوش زده 

کلا بدنم داغونه 

اصن این صورت به این بدن نمیخوره 

لباس بازم نمیتونم بپوشم 

فکرشو بکن من یه شورتک نمیتونم بپوشم اونم کلا با شورتک جلو چشمه😑😂من رونم یکم ترک خورده کتفم جوش زده ...

چن وقته عروسی کردی پ شوهرت بهت نمیگ بپوش لباس باز تاپ و..همش تیشرت شلواری؟