2821
2789
ناراحت نباش بابا ،نیمه پر لیوانو ببین شکست عشقی و سو استفاده رو تجربه نکردیم دیگه،تازه باید هی پول خ ...

یعنی میگی دوست نشیم، فقط ازدواح کنیم؟ 

حس میکنم زندگی ایجوری الکیه

درسته ک ممکنه قلبت بشکنه ولی انگار زندگی کردی

بسپار ب خدا بنده نادان💙🙃
خب همین دیگه باید یکی از اسمون بیوفته تو خونمون عاشقمون بشه😂 تو سنتم کمه کپوستم بده فقط ک اعتماد ب ...

نه بابا انقدر ها هم که میگی بد نیستی 

ادما با قیافه مختلف 

تو فقط باید معرف ازدواج داشته باشی 

یکی مثل معلم یا خاله من😂 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه بابا انقدر ها هم که میگی بد نیستی ادما با قیافه مختلف تو فقط باید معرف ازدواج داشته باشی یکی مثل ...

من اهتماد ب نفس ندارم

پولم ندارم درستش کنم

یکی هم میشنهاد بده ردش میکنم/: 

ی معرفیوهمینجوری رد کردم شرایطش اوکی بود

گفتم. من ننیخوام با کسی اشنا بشم چون قصد ازدواج ندارم زر زدم🙂

بسپار ب خدا بنده نادان💙🙃
یعنی میگی دوست نشیم، فقط ازدواح کنیم؟ حس میکنم زندگی ایجوری الکیهدرسته ک ممکنه قلبت بشکنه ولی انگار ...

اخه ارزشش ندارن 

تو از خودت بزاری 

حال خوبت برای یک پسر غریبه

حال بدی و مریضی و بی اعصابیت برا خانوادت 

اخرشم یک چی بارت کنن بقیه 

و یکی گفت دیگه

چقدر هزینه و زمان از دست میدی 

کی حوصله داره بابا

نشستی تو خونه راحت

یعنی میگی دوست نشیم، فقط ازدواح کنیم؟ حس میکنم زندگی ایجوری الکیهدرسته ک ممکنه قلبت بشکنه ولی انگار ...

ادما با هم متفاوتن ولی من خودم ازدواج سنتی رو انتخاب کردم درسته میگن منسوخ شده و فلانه ولی مطمینه چون هم خانوادشو میبینی هم خودشو و رفتاراشو با خانوادش و بعدا برای اینکه حسرت عشق و عاشقی به دل نمونه تو دوران نامزدی پیش  میبری به سمت ازدواج مدرن ،از همه نظر خوبه دیگه چون دیگه قرار نیست سواستفاده ای بشه یا قال بذارننت

اخه ارزشش ندارن تو از خودت بزاری حال خوبت برای یک پسر غریبهحال بدی و مریضی و بی اعصابیت برا خانوادت ...

پس عشق و عاشقی چی میشه

زندگی ایجور بی معنیه👀😁

بسپار ب خدا بنده نادان💙🙃
ادما با هم متفاوتن ولی من خودم ازدواج سنتی رو انتخاب کردم درسته میگن منسوخ شده و فلانه ولی مطمینه چو ...

اره

اگه بشه بعدش عاشق طرف بشی ایجور عالیعهه

چن سالته؟ 

بسپار ب خدا بنده نادان💙🙃
من اهتماد ب نفس ندارمپولم ندارم درستش کنمیکی هم میشنهاد بده ردش میکنم/: ی معرفیوهمینجوری رد کردم شرا ...

ببییین میگی ندارم داری

ورزش کن اعتماد به نفست بالاتر میبره 

به خودکفایی برس مثلا لباس برا خودت بدوز یک چیز جدید بساز یا کار کن ببین چی حالت خوب میگنه

ببییین میگی ندارم داریورزش کن اعتماد به نفست بالاتر میبره به خودکفایی برس مثلا لباس برا خودت بدوز یک ...

خیلی جدیدا چصی وناامید شدم ولی چشم💗

بسپار ب خدا بنده نادان💙🙃
پس عشق و عاشقی چی میشهزندگی ایجور بی معنیه👀😁

یک حدیث بود از امام علی یک همچین حرفی بود 

میگفت قبل ازدواج کسی دوست نداشته باشید چون چشماتون کور میکنه و ایراداتشون نمی بینید 

بعد ازدواج اون فرد دوست داشته باشید

بنظر من که 

میشه بعد ازدواج عاشق همسر شد بیشتر مسئله دوست داشتن تا عاشق شدن

انقدر کلمه عشق شنیدم که حالم بد شده بنظرم وجود نداره چون بعد پنج سال از بین میره