2777
2789
عنوان

فاز این پسره چیه😐😂😂

195 بازدید | 11 پست

من قبل ازدواجم مجازی با یه پسر دوست بودم

که بعدش ک ازدواج کردم کات کردم باهاش و از همه جا بلاکش کردم هم خطمو عوض کردم هم گوشیمو.

بعد امروز دیدم با یه پیج فیک اومده دایرکتم پیام داده من باید عمل قلب باز انجام بدم اگر برنگردی منم این عمل رو انجام نمیدم تا بمیرم و مقصر هم خودتی😐😂😂😂

اینم بگم ایشون فوتبالیست بود من که بلاکش کردم 

ولی واسم جای تعجبه اگه مشکل قلبی داشته چجوری چندسال بازی می‌کرده😐😂😂😂😂

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

نگفتی مگه ازدواج کردی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت میگه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بازی با احساسات یه نفر خنده دار نیست

من با احساسات کسی بازی نکردم تاپیک های اولم همه اش مربوط ب ایشونه برو بخون بفهمی حق با منه یا با این

پست گذاشتم تو اینستا از ازدواجم اتفاقا لایک هم کرده بود

کلا قبل از اینکه ازدواج کنیتموم کردی باش یا نه ازدواج کردی بعد بی خبر تموم کردی؟

و چه مدت گذشته از کات؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

کلا قبل از اینکه ازدواج کنیتموم کردی باش یا نه ازدواج کردی بعد بی خبر تموم کردی؟و چه مدت گذشته از کا ...

من مرداد کات کردم باهاش دقیقا هفته بعدش شوهرم اومد خواستگاریم بهش هم گفتم دارم ازدواج میکنم 

هرچند اگه ازدواج هم نمی‌کردم کات میکردم چون خیلی رو مخ بود 

کلا قبل از اینکه ازدواج کنیتموم کردی باش یا نه ازدواج کردی بعد بی خبر تموم کردی؟و چه مدت گذشته از کا ...

من مرداد کات کردم باهاش دقیقا هفته بعدش شوهرم اومد خواستگاریم بهش هم گفتم دارم ازدواج میکنم 

هرچند اگه ازدواج هم نمی‌کردم کات میکردم چون خیلی رو مخ بود 

من مرداد کات کردم باهاش دقیقا هفته بعدش شوهرم اومد خواستگاریم بهش هم گفتم دارم ازدواج میکنم هرچند اگ ...

خب الان میدونه متاهلی باز میگه برگرد؟

بهش اهمیت نده دروغ میگه 

بلاک کن 

خب الان میدونه متاهلی باز میگه برگرد؟بهش اهمیت نده دروغ میگه بلاک کن

اره پستی که مربوط به ازدواجم بود رو لایک کرده