2777
2789

دخترم سه سال و نیمشه واقعا کم اوردم نمیدونم باید چیکار کنم . شب ۱۲ به زور میخوابونمش یه ساعت باید ماساژ بگیره قصه اهنگ تا خوابش ببره صبح هم اگه بیدارش نکنم تا ده میخوابه . بعدازظهر دیگه واقعا نمیدونم چی کنم وقتی ساعت ۴اینا میخوابونم کمتراز دوساعت نمیخوابه واینکه بعدازظهر میخوابونم یا نمیخوابونم تاثیری توخواب شبش نداره فقط اون موقع زودتر خوابش میبره وقتی نمیخوابه به سختی خوابش میبره انقدر بهم فشار میاد موقع خوابوندنش

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

وقتی هم نمیخوابه بعدازظهر دم غروب بی حوصله و بهونه گیرمیشه

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان بیدارن صبح هم مدرسه دارن 😐

احه چرا بچه های الان میانه ای با خواب ندارن حالا باورت میشه بچه دوستم ۴صبح میخوابه تا ۸ صبح سه سالشه

دختر منم سه سال و نمیشه مامانم میگ ببرش دکتر کم میخوابه شوهرم قبول نمیکنه میگ ن بچه سالمه عیب نذار

چقدر میخوابه؟

تحمل کن مادر قوی 

دختر من ده نیم یازده میخوابه صبح هفت و نیم هشت بیداره 🫤

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

😂😂ما ک نمیخوابیدیم میگفتن الان میگن لولو بخورت تاصبح ۱۰۰ بارخودمون خیس میکردیم😂بچه ها الان جن میترسون خددشون از جن نمیترسن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
تا الان بیدارن صبح هم مدرسه دارن 😐

ماشاالله بچه های الانی چقدر انرژی دارن

بعد من چه بودیم هرجا مهمونی میرفتیم ساعت 9 نشده همون جا رو پای مامانم میخوابیدم به زور بلندم میکردن میاوردن خونه😂😂

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

بعدازظهر یا کلا نخوابه 

یا ساعت ۲تا۴ باید بخوابه 

بدموقع میخوابونیش 

پسرمنم همین بود الان ۵سالشه خداروشکر از وقتی پیش دبستانی میره خوابش تنظیم شده

از ۷صبح بیداره تا ده شب 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه های کم خواب بعضیاشون کمبودویتامین دارن‌باید ازمایش بدن

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.