2777
2789
عنوان

بچه ها کسی می‌تونه جواب آزمایش خون دخترم رو بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 92 پست
اره بابا همه چی خوبه ولی دکترتو عوض من دخترت هیچ مشکلی نداره

مثلا که عوض کردم.. از دکتر متخصص اطفال اومدن فوق تخصص خون. 🙄🙄🙄 ولی اشتباه کردم دکتر کم سوادیه ظاهراً یا هم پولکی ... دخترم یازده سالشه.. ازم پرسید عمل کورتاژ داشته تا حالا ؟!!!! آخه چطور دختر یازده ساله می‌تونه کورتاژ شده باشه؟!!، بعد گفت چون خیلی کم خونه پرسیدم 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی نداره از منم سالم تره

قربونت برم.. ❤️😘خداروشکر که همه نظرشون همین بود.. انشالله خدا همه عزیزاتو حفظ کنه.‌ لعنت به این دکتر بی سواد.. از سرشب چی بهم گذشت‌‌ 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
نه قربونت برم.. ❤️😘بفرست اینجا بچه ها ببینند‌‌. انشالله که هیچ مشکلی نداشته باشی

ممنون عزیزم

ان شالله که بچه شمام هیچیش نیس 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
تقریب‌ا همه چی نرماله به غیر از یه مورد باکتری معده فک کنم داری مطمئن نیستم که با دارو حل میشه نگران ...

دکترش گفت معده وکلیه اش عفونت داره

کلیه اش شدیده

ولی بازم من خیلی نگرانم

چون بدنش همیشه سرده 

ممنون عزیزم ازنگرانی درم اوردی خداخیرت بده

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم