2777
2789
عنوان

سریال گردن زنی چقدر مزخرفه

7498 بازدید | 26 پست

چقد بازی هاشون مصنوعی و بده ،طرف  داره میمیره کنارشون، همونی که سرشو تو استخر کردن، بعد همه شون خیلی ریلکس و  بی تفاوت واستادن عین بز نگاه میکنن ، بعد هی به هم میگن یه کاری بکنید!!!

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

برعکس گردن زنی ، سریال بازنده تا الان خیلی خوب بوده، یه جورایی مثل شرلوک هلمزه، فضای سریال و بازی بازیگرا همه چی عالی بوده

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه دوست داشتن بمیره چون فکر کردن قاتل بچه هاشونن

آخه هرچی بازم خودشون که نمیتونن بگیرن طرفو بکشن.بعدم انگار نگران بودن نمیره ولی خیلی ریلکس نگاه ش میکردن گاهی این وسط یکی میگفت یه کاری کنید، آخر سرم همه واستادن دختر خانواده رفت یه مشت زد به طرف حالش خوب شد بقیه م اون پشت مثل مجسمه نگاه میکردن

بازیها مزخرفه و مصنوعی و شاید بعدا بهتر بشه

تازه عروس دامادشون مرده انگار وسط قلب امریکا هستن

رفتن سرخاک و انگار‌ نه انگار!باقیش بماند حالا

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

آخه هرچی بازم خودشون که نمیتونن بگیرن طرفو بکشن.بعدم انگار نگران بودن نمیره ولی خیلی ریلکس نگاه ش می ...

اتفاقا سریال قشنگیه چون آدم به همه چیز و همه کس مشکوک میشه 

برعکس گردن زنی ، سریال بازنده تا الان خیلی خوب بوده، یه جورایی مثل شرلوک هلمزه، فضای سریال و بازی با ...

دقیقا 

من فیلم‌نت اصلا نمی بینم 

فقط فیلیمو

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خیلیفقط قسمت اول دیدم

اوه قسمت اول که خوب بود دومو و سومو ببینی چی میگی 

سر خاک کردن اون عروس و داماد عمو پورنگ رو میذاشتن بهتر بازی می کرد