از وقتی مادرشوهر و پدر شوهرم فوت شده خیلی عوض شده اصلا حس میکنم راضی نیس برم اونجا یه چایی درست حسابی یا میوه نمیاره جلوم. تند تند هم نمیرم اصلا بااینکه همسایمون هفته ای یکبار یکی دو ساعت اون میاد خونمون من با روی خوش حتی بااینکه خسته باشم هستم زود میوه و چای تازه میارم انتظار دارم منم از اون مثل من باش ولی نیس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون از درون افسرده هست . من خودم نابودم واقعا تحمل ندارم خواهر خودمم بیاد خونم . البته حق بی احترامی به شما رو هم نداره . وقتی میاد سعی کن زیاد صدتو براش نذاری که بعد ناراحت شی
اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
[QUOTE=355438961]4 ماهه پدر و مادرش رو از دست داده طلاق هم گرفته توقع داری خیلی باهات گرم بگیره؟ [/QUOTE توقع احترام دارم ازش اون خیلی وقته طلاق گرفته تازه نیس الان مرگ پدرو مادر چه ربطی داره به احترام گذاشتن به مهمان
با شما صحبت کردم ؟ بعد فوت ارث تقسیم میشه . اره خودمم بودم رو مال مردم نمیموندم رو پام وامیستاد ...
وقتی توی اینجا حرفی میزنین یعنی همه اجازه دارن جوابتو بدن..این شرایط واسه همه رخ میده ادم خوبه رحم داشته باشه..یه دختر با این حجم از مشکلات رو چطور ادم دلش میاد بگه ارث از ش بگیرین.این خانوم میگه عوض شده بعنی قبلا اینجوری نبوده