2777
2789

19 سالمه و بنظرم این غیر طبیعیه که تاحالا حتی پیشنهادی ندادن دوستام میگن شاید خونوادت بت نمی‌گم ولی غیر ممکنه چون یبار مامانم قسم خورد ن کسی چیزی نگفته اینم بگم بیبی فیسم

دوستامو میبینم کلی خواستگار دارن ناامید میشن سنیم ندارم ولی نمی‌دونم چرا حس بدی دارم

دوره خواستگار نیس دیگه 

جوونا خودشون اشنا میشن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا دختر من18ساشه خواستگار بخواد بیار قلم پاشو میشکنم چه خبره مگه نباید زندگی رو سبک سنگین کنی بعد به فکر زندگی متاهلی بیفتی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

عزیزم خاستگار داشتن مهم نیست

مهم پیدا کردن همسر خوب تو زمان و مکان مناسب

من خاستگار زیاد داشتم، اما هنوز پیدا نکردم اونی که میخوام رو!  سنت هم اصلا نگم

آغاز جوونی و خوشگذرانی

کیف کن. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
وااا دختر من18ساشه خواستگار بخواد بیار قلم پاشو میشکنم چه خبره مگه نباید زندگی رو سبک سنگین کنی بعد ...

عزیزم می‌دونی چیه خالمو کلا آدم روانی آیه میگ دخترا من پونزده سالگی عروسی کردن پس تو ترشیده ای حرفاش عذابم میده

تا زیر۱۸که هرکی میومد سمتت پدوفیل بوده پس ناراحتی نداره ک چرا پدوفیل سمتم نمی اومده

حالا یه ساله از سن قانونی رد شدی حتما محض بیبی فیس بودنت فکر میکنن بچه ای

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیزم می‌دونی چیه خالمو کلا آدم روانی آیه میگ دخترا من پونزده سالگی عروسی کردن پس تو ترشیده ای حرفاش ...

بخاطر یه بیمار که نمیشه خودتو بدبخت کنی یعنی هنرکرده یه بچه رو بدبخت کرده؟ گول نخوریا فعلا زوده 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻