2777
2789
عنوان

مصاحبه ارتش کسی رفته قبول شده لطفا بیان خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6383 بازدید | 127 پست
نگا روز اول که از ساعت شیش صبح تا سه ظهر ما فقط معاینه بدنو اینا داشتیم اگه اون بخش ردت نکردن میری ی ...

این روز اول ولی چون خیلی تعداد زیاد بود اطلاعات مون باید خودمون بریم طبقه دوم یک ساختمون پست یک سیستم بشینیم ثبت کنیم برا همین کار من تا ساعت ده و نیم شب طول کشید که واقعا کوفته شدیم، تو هم اگه دیدی جمعیت زیاد بود قبلش به خانوادت بگو که ممکنه بیشتر از زمانی که میگن طول بکشه چون کار ما قرار بود ساعت شیش تموم شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید روز دوم چطوریه؟

روز دوم صبحانه بهمون دادن و یک برگه دادن که باید توش چهارتا کار انجام میدادیم و بعدش تمام : مصاحبه اطلاعاتی ،مصاحبه عقیدتی، مصاحبه علمی ،تست ورزشی

بابا مصاحبه سپاه یا فرهنگیان که نمیخای بری😂😂 دهنت سرویس😂😂 اصلا اجازه اوردن گوشی بهت نمیدن

🤣🤣🤣 ترسیدم خب 

همه چی گوشیم هیچی نداره فقط یه ایتا

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
روز دوم صبحانه بهمون دادن و یک برگه دادن که باید توش چهارتا کار انجام میدادیم و بعدش تمام : مصاحبه ا ...

یعنی چند بار مصاحبه میدادین یا خدا

مصاحبه علمی چیه دیگه؟؟؟ 

اگه سوالای خودتو یادته میتونی بگی اگه حال داری

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
اره بده بهت بگم

آیدی را برات فرستادم عزیزم 

خودم بعدا میبینم جوابت را میدم مرسیییی مرسیییی

یعنی چند بار مصاحبه میدادین یا خدامصاحبه علمی چیه دیگه؟؟؟ اگه سوالای خودتو یادته میتونی بگی اگه حال ...

نگا مصاحبه علمی فقط ماله بچه ها کارشناسی هستش و بچه ها دکترا ندارن.

حالا فرق این دو تا میدونی؟

روز دوم صبحانه بهمون دادن و یک برگه دادن که باید توش چهارتا کار انجام میدادیم و بعدش تمام : مصاحبه ا ...

مصاحبه هاشو خیلی سخت می‌گرفتن؟

من از مصاحبه خیلی میترسم🤦🏻‍♀️

و اینکه شما اطلاع نداری تست ورزش رو از دخترا هم میگیرن یا نه؟ 

یعنی چند بار مصاحبه میدادین یا خدامصاحبه علمی چیه دیگه؟؟؟ اگه سوالای خودتو یادته میتونی بگی اگه حال ...

از تست ورزش اول بهت میگم البته شاید فرق کنه مال دختر و پسر ولی مال ما تو یک دقیقه باید شنا میرفتیم بعدش یک دقیقه دراز نشست بعدش انعطاف و بعدش دو هزار چهارصد متر

ببخشید حالا من با سوالام بیچارت میکنم 

یعنی صبح شش و نیم که رفتی تو ۱۰ برگشتی بیرون 

ناهار چیکار کردی اون تو ( منی که ذهنم درگیره چجوری ۱۲ ساعت ناشتا باشم و برم)

از تست ورزش اول بهت میگم البته شاید فرق کنه مال دختر و پسر ولی مال ما تو یک دقیقه باید شنا میرفتیم ب ...

فکر کنم ما نداریم تست ورزشی

مصاحبه هاشو خیلی سخت می‌گرفتن؟من از مصاحبه خیلی میترسم🤦🏻‍♀️و اینکه شما اطلاع نداری تست ورزش رو از ...

نگا بهم بگو که ادم عقیدتی هستی و نماز و روزت اوکی هستش یا نه؟؟

فقط راستشو بگو تا دقیق راهنماییت کنم

مصاحبه هاشو خیلی سخت می‌گرفتن؟من از مصاحبه خیلی میترسم🤦🏻‍♀️و اینکه شما اطلاع نداری تست ورزش رو از ...

کی باید بری عزیزم 

چهارشنبه یا فردا؟

ببخشید حالا من با سوالام بیچارت میکنم یعنی صبح شش و نیم که رفتی تو ۱۰ برگشتی بیرون ناهار چیکار کردی ...

ساعت دوازده ناشتا باشی😂 من تا ساعت سه بهمون نهار ندادن داشتم میمردم ولی نهار روز اول و صبحانه روز دوم با اوناس رایگان ولی غذاش اونقد اشغال بود که خدا میدونه یعنی مخلوطی از عدس پلو و قیمه و استنبلی