2777
2789

سلام 

من فردا باید راه بیافتم برم تهران برای مصاحبه خیلی استرس دارم برای پرستاری دعوت شدم 

رفتم چند تا تاپیک دیدم نوشته بودن فرمالیته است مصاحبه فقط به رتبه نگاه میکنن من رتبم افتضااااااحه ۲۷ هزار منطقه ۲ یعنی قبول نمیشم وای خب کاش دعوتم نکرده بودن از اول وای وای وای 

اینجوریه ؟ نیست؟ 

کیا رفتن چی پرسیدن؟؟؟ آسون بود نبود؟؟؟

نمیدونم از استرس حتی نمیتونم نفس بکشم 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

خب ببین عرضم به حضورت باید ببینی ترازت میخوره به تراز پرستاری اعلام شده ارتش یا ن این یک 

دومن اینکه اونجا استرست مشهود باشه همون اول کاری ردی 

خیلی چیزای دیگ هم هست حوصله میخاد توضیح دادنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم همین سه شنبه هفته پیش

عه چی پرسیدن ازت چجوری بود سختگیر بودن؟؟؟

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
خب ببین عرضم به حضورت باید ببینی ترازت میخوره به تراز پرستاری اعلام شده ارتش یا ن این یک دومن اینکه ...

اره تراز بالای ۶۸۰۰ انگار میخواست من ۷۶۰۰ عه 

وای استرس استرس 

اگه عزیزم میتونی و وقت داری برام بگو من یکم حداقل استرسم کم شه

کدوم بخشش

مصاحبه سیاسی دینیش؟ 

مگه غیر مصاحبه هم داشت؟ آزمون تستی هم میگیرن یعنی؟

من رفتم همین سه شنبه هفته پیش

یه چیز دیگه علافی خیلی داره یه روزه کار شما تموم شد یا نه چند روز موندین ؟ من دارم از یه استان دیگه میام میخوام بدونم چند روز باید خونه بگیرم

تل داری؟

نه دیلیت اکانت کردم برا مصاحبه🤣🤣🤣

تل مامانم را بت بدم؟

از اول بهت میگم ولی فک میکنم پسرا و دختر فرق کنه

وای مرسی

اشکال نداره بازم ذهنم باز میشه که چجوریه

مصاحبه سیاسی دینیش؟ مگه غیر مصاحبه هم داشت؟ آزمون تستی هم میگیرن یعنی؟

نگا روز اول که از ساعت شیش صبح تا سه ظهر ما فقط معاینه بدنو اینا داشتیم اگه اون بخش ردت نکردن میری یک ازمون کتبی عقدتی تستی ازت میگیرن. 

بعد از اون یک سری فرم ها اینا باید پر کنی برا تشکیل پروندت که همون شب فرم ها رو میگیرن ازت