2777
2789
عنوان

میخام صاحب کارم دروغ بگم

116 بازدید | 11 پست

سلام من امسال رفتم جایی سر کار ولی مارو چون مجرد بودیم اخراج کردن گفتن ک ما کسایی رو میخایم ک واقعا احتیاج داشته باشن ک از دل و جون کار کنن و ادمای متاهل و مطلقه اوردن بعد چن وقت پیش یکی از اون مجردارو برگردوند گفت ک این کفیل خانوادس و وضع مالی خوبی نداره 

منم یه خاستگار دارم به احتمال ۸۰ درصد قبولش میکنم و باید جهیزمو از الان دیگه تهیه کنم بنظرتون برم بش بگم ک میخام ازدواج کنم بزارید بیام تا جهیزیمو اوکی کنم قبول میکنه؟!

شانست رو امتحان کن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو جای دیگه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

خب جای دیگه نمیشه کار کنی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه چون خواهرم اونجاس فقط اونجا میتونم برم

نمیشه بگی منم مطلقه هستم اما اسمشو همه چیش از شناسنامم حذف کردم؟

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

خب منکه هنوز نامزد نکردم میخام بش بگم نامزد کردم میخام جهیزیه بگیرم

دروغ نگو، صادقانه رفتار کن روزیت حلال باشه، نگو نامزد کردی ،بگو ممکنه به زودی شرایط ازدواج برات فراهم بشه و پدرت به تنهایی نمیتونه برات جهیزیه فراهم کنه و تو مجبوری از الان به فکر جهیزیه باشی،قبول کرد که فبها قبول نکرد هم انشالله کار بهتری پیدا میکنی