2777
2789
عنوان

راننده های خانوووم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 45 پست
رانندهای خانم وژدانن این سرعت گیرها رو بگیر باید کم کنید اروم رد بشید نه با همون دنده ۵عین میگ رد بش ...

نه دیگ اینو میدونیم من ماشینم خوابیده بود قشنگ وایمیستادم اروم رد میشدم

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

4ماهه گواهینامه دارم همه جا تنها میرم تو اتوبان تنها میرم روزی ی بار کم کم داخل شهر میرم ک همش ترافی ...

خب تو بعد جلستات رانندگیت بلافاصله نشستی پشت فرمون همه چی یادته من بعد یه سال انگار تازه شروع کردم . تو جاده اصلی هم رفتم اما یه راننده کنارمه

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستش هم همینه ادم وقتی گواهی نامه داشته باشه که دیگه مشکلی نیست اگه قرار بود با گواهی نامه هم یکی ب ...

اره بابا من هیچکس یادم نداده یکم از مربی دنده عقب و دوبل یاد گرفتم بقیشو خودم تنها میرفتم بیرون انقد رفتم تو یکماهدکامل دستم اومد 

ناگفته نماند اوایل سر چهارراه که میخواستم دور بزنم دستم میلرزید الان اقایون بعضیاشون منو سپر خودشون میکنن 😂

درستش هم همینه ادم وقتی گواهی نامه داشته باشه که دیگه مشکلی نیست اگه قرار بود با گواهی نامه هم یکی ب ...

بابا خب ایشون بلافاصله بعد گرفتن گواهی نامه نشسته من بعد یه سال انگار از صفر استارت زدم

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
🤣🤣🤣 منم یکی کنارمه خوبم ولی تنهایی و امتحان نکردم

شما با اونی ک میگه دو ماهه گواهینامه گرفتم همه جا میرم فرق داری. یه ساله گذاشتی کنار. به نظرم با یه راننده حرفه ای دو سه جلسه برو ایرادادتو بگیره. الانم اگه تنها میخوای بری حتما تو تایم خلوتی و خیابون خلوت برو بالای 30-40 تا هم بیشتر نرو تا زمانی که یه مربی تاییدت کنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خب تو بعد جلستات رانندگیت بلافاصله نشستی پشت فرمون همه چی یادته من بعد یه سال انگار تازه شروع کردم . ...

تا خودت تنها نری بیرون دستت نمیاد 

من قبل گواهینامه ی ماه تنها میرفتم روزی نیم ساعت تو ی کوچه ای گیر کردم حتی دنده عقبم بلد نبودم هر جوری بود دراومدم 

باید حتما تنها باشی

اره بابا من هیچکس یادم نداده یکم از مربی دنده عقب و دوبل یاد گرفتم بقیشو خودم تنها میرفتم بیرون انقد ...

🤣🤣🤣 پس باید تنها برم . تصادف هم داشتی؟

چرا.

من خودم تا یه سه ماهی هر وقت میرفتم بیرون یکی باید باهام میبود.مامانم،بابام یا دوستام.

ترسک میریخت با حضور سرنشینا.چون گرم حضورشون مبشدم و از فکر کردن به چهارچوبایی سختگیرانه ای که برای رانندگی کردن گذاشته بودم درمیومدم.

بعد از اونم دیگه هم تسلطم بیشتر شده بود هم دقتم هم اینکه ترسم ریخته بود.دیگه الان راحت میرم و میام چه با سرنشین چه بدون سرنشین.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
شما با اونی ک میگه دو ماهه گواهینامه گرفتم همه جا میرم فرق داری. یه ساله گذاشتی کنار. به نظرم با یه ...

خب همین میگم الان پنج الی شیش روزه روزی دو ساعت کنارم راننده .‌تو ترافیک اینا اوکیم فقط مشکلم اینه سر پیچ واسه دور زدن خاموش کنم 

🤣🤣🤣 پس باید تنها برم . تصادف هم داشتی؟

همین ی ماه پیش چشمم بدی ماشین با کلاس بود سمت چپم یهو دیدم روبرو دارم میرم تو یه ماشین دیگه یعنی تو صدم ثانیه پریدم رو ترمز😂😂😂😂

تا خودت تنها نری بیرون دستت نمیاد من قبل گواهینامه ی ماه تنها میرفتم روزی نیم ساعت تو ی کوچه ای گیر ...

یکی میگه تنها برو یکی میگه تا خوب یاد نگرفتی یکی کنارت باشه موندم واقعا

خب همین میگم الان پنج الی شیش روزه روزی دو ساعت کنارم راننده .‌تو ترافیک اینا اوکیم فقط مشکلم اینه س ...

پاتو از کلاچ برمیداری تو دور موتور پایین پات رو کلاچ باشه به اضافه اینکه دور موتور پایین اومد سریع دنده معکوس کن 

من خودم تا یه سه ماهی هر وقت میرفتم بیرون یکی باید باهام میبود.مامانم،بابام یا دوستام.ترسک میریخت با ...

پس واسه شما سه ماه طول کشید

همین ی ماه پیش چشمم بدی ماشین با کلاس بود سمت چپم یهو دیدم روبرو دارم میرم تو یه ماشین دیگه یعنی تو ...

اوووه 😂😂😂😂