2777
2789
عنوان

راننده های خانوووم

388 بازدید | 45 پست

یه سالع گواهینامه گرفتم . تازه الان پنج روزه ک دو ساعت میشینم پشت فرمون ماشین خودمون به علاوه اینکه یکی از آشناهامون راننده کنارم میشینه برا احتیاط . دیگه راحت تو ترافیک میرم مشکلی ندارم فقط سر پیجا گاهی یا موقعی که هول میشم یهو خاموش میکنم .   

به سرم زده آخر این هفته صبح زود ماشین و بگیرم تنها برم بیرون بدون همراه به نظرتون میتونم یا هنوز زوده؟

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو جلسه اس میرم چنان اعتماد به نفس دارم فک میکنم الانم تنهایی بشینم میتونم برم جاده ام😂😂😂

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

فقط نترسگواهینامه هم داری دیگه چرا نتونی و زود باشه

آره ولی یه ساله ک گواهی نامه دارم و این مدت اصلا ننشتم ... ولی الان تو این پنج جلسه تونستم تو ترافیکا اینا ماشین و برونم فقط مشکلم اینه هول میشم ماشین و خاموش میکنم و ماشنینای دیگه بوق بوق ‌

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
بنظرم زوده

چرا.

تو یکساله گواهی نامه داری برای چی زوده؟ برو تنهایی بشین یادبگیر از هیچی هم نترس

4ماهه گواهینامه دارم همه جا تنها میرم تو اتوبان تنها میرم روزی ی بار کم کم داخل شهر میرم ک همش ترافیکه تو اتوبان ۱۱۰تا میرم😬

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

من دو جلسه اس میرم چنان اعتماد به نفس دارم فک میکنم الانم تنهایی بشینم میتونم برم جاده ام😂😂😂

🤣🤣🤣 منم یکی کنارمه خوبم ولی تنهایی و امتحان نکردم

آره ولی یه ساله ک گواهی نامه دارم و این مدت اصلا ننشتم ... ولی الان تو این پنج جلسه تونستم تو ترافیک ...

راننده تازه کار باید تو سرعت کم کلاچ بگیره حواسش ب دنده باشع موقع کم کردن سرعت 

کلا از کلاچ تو سرعت پایین استفاده کن تا دستت بیاذ

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

برو ولی جای خلوت ومسیر کوتاه،بازم احتمالا خاموش کنی ولی ناامید نشو دوباره بشین

خونه ما درست وسط شهره ولی صبح زود اگه برم خلوته

رانندهای خانم وژدانن این سرعت گیرها رو بگیر باید کم کنید اروم رد بشید نه با همون دنده ۵عین میگ رد بش ...

وای این منم🤣

4ماهه گواهینامه دارم همه جا تنها میرم تو اتوبان تنها میرم روزی ی بار کم کم داخل شهر میرم ک همش ترافی ...

درستش هم همینه ادم وقتی گواهی نامه داشته باشه که دیگه مشکلی نیست اگه قرار بود با گواهی نامه هم یکی بشینه کنارش بهش یاد بده پس اون ادم چرا اموزش دیده

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀