2777
2789
عنوان

راننده های خانوووم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 45 پست
یکی میگه تنها برو یکی میگه تا خوب یاد نگرفتی یکی کنارت باشه موندم واقعا

نه بابا تنها برو تا ب خودت اعتماد کنی ماشینه مگه چیه ی ترمز زیر پاته واسه شرایط اضطراری یه فرمونم واسه کنترل با سرعت کم برو نترس

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

خب همین میگم الان پنج الی شیش روزه روزی دو ساعت کنارم راننده .‌تو ترافیک اینا اوکیم فقط مشکلم اینه س ...

نه تنها نرو. مربی حتما بگیر چند جلسه از بابا و شوهر و برادر هم مربی در نمیاد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاتو از کلاچ برمیداری تو دور موتور پایین پات رو کلاچ باشه به اضافه اینکه دور موتور پایین اومد سریع د ...

پس صبح زود میرم پنجشنبه☠️😂

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
پس صبح زود میرم پنجشنبه☠️😂

من شب می رفتم یبار عصبی بودم از شوهرم رفتم حواسم نبود یهو رسیدم قبرستون یعنی سکته کردم تا برگشتم

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

من شب می رفتم یبار عصبی بودم از شوهرم رفتم حواسم نبود یهو رسیدم قبرستون یعنی سکته کردم تا برگشتم

🤣🤣🤣🤣

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
مستقیم رد نشو بکم ماشینو کج کن رد شو دیگه نمیگیره

اصن همینه ک هست . آقایون آدمو هول نکنن بوق نزنن ما اوکیم😌

رانندهای خانم وژدانن این سرعت گیرها رو بگیر باید کم کنید اروم رد بشید نه با همون دنده ۵عین میگ رد بش ...

تگش کنم؟😂

حیف که بچم تگ نمیشه🥲😂

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

رانندهای خانم وژدانن این سرعت گیرها رو بگیر باید کم کنید اروم رد بشید نه با همون دنده ۵عین میگ رد بش ...

😂😂😂😂😂مادرشوهرمن از کوچه یا خیابون رد میشیم اونجایی که چاله داره با سرعت دقیق از رو چاله میره میگم بابا مادر من یذره بده اونور چپ چپ نگام میکنه 😂😂😂😂

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫