فامیل خیلییییی نزدیکه هر موقع میان خونمون انگار کاملا طلبکارمونن جدا از اینا هر موقع میاد یه چیزی ازمون میبره یا به شوخی جلو چشممون برمیداره میزاره داخل ساکشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینقدر بدم میاد از این آدما که بزای لباس پوشیدن بقیه نظر میدن و فکر میکنن کسی هستن و باید بقیه به نظرشون احترام بزارن (خودمم دوران کودکی و نوجوانی زخم خورده یکی از این فامیلا نفهم بودم )ازش متنفرم
عمه شوهر من قديم که بیشتر عکس داخل آلبوم رایج بوده عکس ها رو یواشکی کش میرفته کلا به این کار معروفه ...
عروس خاله مامانم همینکارو کرده کلی عکس ازآلبومابرداشته مثلا عکس بچگیای دختر داییمو ازآلبوم مادربزرگم برداشته یکی نیست بهش بگه آخه آدم ناحسابی عکس نوه دایی شوهرت به چه درد تومیخورده کلا عکسای خانوادگی ماتوخونشون بود عکسایی که مال بیست سی سال پیشه یاحتی چهل سال پیش موقعی که دوربین زیاد نبود وهمین چندتا عکس ازاون دوره هست بیشعورهمونارم برداشته درحالی که هیچ ربطی بهش ندارن حالا خودماازاون دوره عکس نداریمتوخونمون😐😒اینم بعد بیست سال فهمیدیم یکی اراقوام باگوشیش ازآلبوم عکس گرفته بود کلی عکس ازآلبومای ماها اونجابود که نمیدونستیم چی شدن واقعا نمیدونم چرابرشون داشته اصلا باهم رفت وآمد خاصی هم نداریم چندسال یبارهموشاید ببینن منکه الان هجده ساله خونشون نرفتم اما عکس منم دارن
دقیقا اینم اینجوری بود مثلا همه جی رو واسه جنس مونث زشت نیدونست اما خودش هر گندی میزد با افتخار میگفتی چون آقا بود و جنس مذکر عیب نبود واسش احمق بیشعور 🤯🤯🤯بدم میاد ازش جندسال پیش کند خیانت ناجورش بالا اومد عکسها با زنهای ج ن ده رو تو گوشیش زن و بچه اش دیدن اما الانم همینطوریه فکر میکنه برای بقیه باید نظر بده من که تقصیر پدر و مادر ساده و بی زبونم بود با رودربایستی هاشون اینجوری رو بهش دادن و فکر میکرد آدمه و حق تعیین و تکلیف داره