2777
2789
عنوان

زنی رو دیدین تو چهل و سه سالگیش

618 بازدید | 32 پست

از بیست و پنج سالگیش ، از سی سالگیش از ۳۵ سالگیش جوانتر  بشه منظورم این نیست بگید اره مثلا دختر عموم خوشگلتر شده ولی خب از نزدیک میبینی  افتادگی عضله و .. داره منظورم به زنی هست که واقعا جوانتر شده یعنی اگه در سی سالگی یا ۳۵ سالگی افتادگی داشته الان ۴۳ سالشه  افتادگی نداره ابروهاش بالاتر  رفته در حالی تو عکسهای قبلیش افتاده بود در دوران جوانی و نوجوانی با اینکه سفید بود  ولی الان خیلی خیلی سفید شده مگه میشه یکی یهو اینقدر سفید بشه درحالی که تو ۲۵ سالگیش سفید معمولی بود نه اینقدر سفید  یه دونه چروک دور چشش نداره قبلا اخم میکرد خط اخم داشت الان نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزارتا کار زیبایی میشه کرد

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

نه واقعا ندیدم مگر اینکه عملی باشن

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

گونه هاش که بوتاکس نمیشه اون چجوری درست شده چجوری اینقدر سفید شده

چرا گونه نشه؟ ژل تزریق میکنن. سفید شدنشم حتما روتین داره و مرتب فیشیال میره و خود کشیده شدن پوست هم رو روشن شدنش تاثیر داره‌.

چرا گونه نشه؟ ژل تزریق میکنن. سفید شدنشم حتما روتین داره و مرتب فیشیال میره و خود کشیده شدن پوست هم ...

اخه پوست دستشم اینجوری سفید شده خیلی سفید شده برام خیلی عجیبه ایت تغییر رنگش