2777
2789
عنوان

عروس خانمها

154 بازدید | 16 پست

عروس خانمها لطفا بیاین بهم کمک کنید

من خواهرشوهر هستم۳۲سالمه مجرد

یه عروس دارم که ۲سال از خودم کوچکتره

دخترعالی هست تو عقد هست

من یک مشکل داشتم باایشون

ازوقتی عقدکردن خونه پدرشون نرفتن شاید یک بار درهفته اونم۱ساعت مهمان وار

همیشه اینجاهستن و اصلا کمک نمیکنن حتی ظرف خودشون هم نمیشورن  چه رفتاری باید داشته باشم عادی هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شما ساکن منزل پدر و مادرتون هستین به شما ارتباطی پیدا نمی‌کنه، هر چند که درک می‌کنم می‌تونه اوضاع ناخوشایندی باشه، اما بهتره شما اصلا ورود نکنین بهش چون موجب دلخوری میشه.

باهاش صحبت کن یا به داداشت بگو 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

اگر شما ساکن منزل پدر و مادرتون هستین به شما ارتباطی پیدا نمی‌کنه، هر چند که درک می‌کنم می‌تونه اوضا ...

ارتباط که پیدا می کنه

وقتی مجبوره بیست و چهاری بذاره برداره جلوش

عروسه که عروسه شاهزاده که نیست

اگر شما ساکن منزل پدر و مادرتون هستین به شما ارتباطی پیدا نمی‌کنه، هر چند که درک می‌کنم می‌تونه اوضا ...

بخدا دخالت نمیکنم اما خسته شدم از پذیرایی نزدیک ۱سال هست حتی اتاق خودشون رو‌هم مرتب نمیکنن

بهش رک بگو بیا فلان کارو با هم انجام بدیم

چی بگم

من میز را میچینم منتظر میمونن بچینم بعد از اتاق میان بیرون غذاهم که میخورن میشینن رو مبل من یا مادرم ظرف بشوریم

بخدا دخالت نمیکنم اما خسته شدم از پذیرایی نزدیک ۱سال هست حتی اتاق خودشون رو‌هم مرتب نمیکنن

عزیزم

لحن من اصلا تهاجمی نبود،امیدوارم این حس رو بهت نداده باشم. شما مختارید که در منزل پدری در حدی که نرمال هست و میرسی کمک کنی به سهم خودت، اینکه بقیه سهم خودشون رو انجام نمیدن و…ورود کردن بهش نهایتا شما رو آدم بده می‌کنه.