2777
2789
عنوان

کارما

161 بازدید | 11 پست

سعی کنید کارماهاتونو پاک کنید واقعا تاثیر میزاره هم تو زندگی خودتون‌هم بچهاتون

نفرین نکنید کسیو

از کسایی ک کینه دارین فراموش کنید(شبا قبل خواب خیلی انرژی اون موقعه خوبه  نزدیک۶۸دقیقه بشینید هموناای ک اذیت کردینو توی تصورتون ی ادم‌ خوب ببینید کارایی ک خوشتون میاد انجام بدبن)

اگه از شوهرتون بدتون میاد حتی ب زبااان نمیارین اون حسو براش میفرستین ینی ی بار منفی برا همینه همش مشکل دارین  سعی کنبد دلتونو پاک کنید نه یهویی ولی کم کم

بقیشو مینویسم اگه اعتقاد دارینو براتون جالبه  تو تاپبگ بمونید

ببینین در دنیای انرژی میگیم هیچ انرژی از بین نمیره بلکه از حالتی به حالت دیگه تبدیل میشه...

هر انرژی جهت مثبت و منفی داره

مثلا انرژی منفی نفرین کردن

انرژی مثبت بخشیدن و خیرات کردن

...

ببینین در دنیای انرژی میگیم هیچ انرژی از بین نمیره بلکه از حالتی به حالت دیگه تبدیل میشه...هر انرژی ...

حالا انرژی چی مثلن؟

شما از یکی کینه دارین  میاین با نفرین کردن ی انرژی براشون میفرستین ک خودتونم اذیت میشین

ولی اگه بیاین همونو بگید خدایا ب راه راست هدایت بشه ی دعای خیر کنید ببینیددد چقد تاثیر داره(این خدایی ک من میگم خدای تو کتابای هدیه مدارس نیس اصلن اون ذهنیات مذخرفو بریزید دور)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا انرژی چی مثلن؟شما از یکی کینه دارین میاین با نفرین کردن ی انرژی براشون میفرستین ک خودتونم اذیت ...

کلش اینه که ارتعاش افکار و رفتار رو میگی که روی جهان و خودمون تاثیر داره خیلیم عالی

آدمی را یک سخن ویران کند.           

حالا انرژی چی مثلن؟شما از یکی کینه دارین میاین با نفرین کردن ی انرژی براشون میفرستین ک خودتونم اذیت ...

حالا کارمای حودمونو چجوری پاکش کنیم؟

خیلی از دوستام فاتحه میفرستن

صلوات می فرستن

بستگی داره به خودتون

پس اول آگاهی به کارما و سعی بر ترک دائمی آن (البته اوایل سخته و به مرور زمان کاملا سعی می کنین به صفر میرسه: غیبت ممنوع، تهمت ممنوع، قضاوت ممنوع، نفرین ممنون... حتی نگین به خدا واگذار کردم چون خدا سمیع و بصیر است ... ) 

دوم استغفار

سوم جبران

جبران به هر طریقی...

الان تجربه چند تا از دوستانم رو میگم و اینکه چیکارا کردن

واقعاا کارمارو جدی بگیرین

کارما چیه:برا اونا ک نمیدونن

چرخه طبیعته هرکاری شما بکنید سرتون میاد

من چرا اینقد تاکید دارم رو نفرین کردن  بخاطر این ماجرا

مامانم تعریف مبکرد میگف خواهرش با زن برادرش دعواش میشه میگه کاش ی بچه ای بدنیا بیاری ک کور باشه بیوفته رو دستت

مامانم گف زن داداشش خیلیییی ناراحت شد 

چن سال بعد خالم ی بچه با چشمای استیکمات بدنیا اورد بخاطر دیر رفتن ب بیمارستان

الان دختزش۳۴سالشه و مجرد

کاری نکنید با زندگی بچهاتون بازی شه لطفا

واقعاا کارمارو جدی بگیرینکارما چیه:برا اونا ک نمیدوننچرخه طبیعته هرکاری شما بکنید سرتون میادمن چرا ا ...

متاسفم 

لطفاً مرا ببخش 

مچکرم 

دوستت دارم 

هرروز۱۰۸بار

مثلا شما وقتی ب کسی ک نیاز داره ۲۰۰هزارتومن پول بدین اون ۸۰ درصد خوشحال شه 

ولی شما با ۲۰۰تومن خوشحال نمیشی با ۱۰میلیون ب اندازه اون آدم خوشحال میشی 

کارما با ده میلیون براتون جبران می‌کنه

خب حرف شما درست ولی اگه واقعاکارما هست چرا آدمایی که خیلی گناه میکنن انگار دنیا بیشتر به کامشونه

اونکه مواد میفروشه با همه هست لاشیه چرا پس خوشبخت تره تا بقیه؟

اگه کارما واقعیه پس چرا اونا هیچیشون نمیشه؟ تازه از همه ۱۰۰ هیچ جلو میافتن

خب حرف شما درست ولی اگه واقعاکارما هست چرا آدمایی که خیلی گناه میکنن انگار دنیا بیشتر به کامشونهاونک ...

واقعا حرفت خیلی بی منطقه

من خودم ادمی بودم ک همرووو اذیت میکردم در حدی ک گریه ینفرشون درامد  خدامنو ببخشه

الا از دورن زندگب من فک میکنن کارما کارب با من نداره درصورتی یکارایی با من داره مبکنه ک هرروز صدبار توبه میکنم 

خیلی رفتارام تغییر کرده ولی اونا نمیبیننو متوجه این تغییره نمیشن