2777
2789

قرار عاشقانه هاتونو کدوم کافه میرین 

جانبازان یا اطرافش جای خلوت سراغ دارید برا سالگرد عقد

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

تهران بودیی پیشنهاد "کافه نادری "میدادم بهت لامصب خیلی لوکیشن خوبیه برای قرار عاشقانه یه جای خلوت و ...

همون کافه نادری معروف شهرزاد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تموم قرارای عاشقانه مو با همسرم رفتیم پارک داغون سرکوچمون😫😪

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من تموم قرارای عاشقانه مو با همسرم رفتیم پارک داغون سرکوچمون😫😪

مهم عشقه عزیزم 

اگه دلتون خوش بوده 

تو خونه هم همه چی عاشقانس

مهم عشقه عزیزم اگه دلتون خوش بوده تو خونه هم همه چی عاشقانس

اره خدایش واقعا حیفه اون روزاکه گذشت🚶🚶

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اره خدایش واقعا حیفه اون روزاکه گذشت🚶🚶

تنها چیزی که تو زندگی مهمه عشق و دل خوش هست 

قدرشو بدونین 

تنها چیزی که تو زندگی مهمه عشق و دل خوش هست قدرشو بدونین

چشم گلم

ان شالله شما و عشقتونم همیشه تو خوشی باشید

چشم گلمان شالله شما و عشقتونم همیشه تو خوشی باشید

ما که همش تو قهر و جدایی .سردی و....

مرسی از دعات عزیزکم