2777
2789

الان دو روزه همسایه جدید اومده طبقه بالامون قسم میخورم از پشت کوه اومدن 

هشت سال آپارتمان نشینم تا حالا صدا از کسی نشنیدم چون منطقه به اصطلاح بالاشهریم و اکثرا باشعور و اهل رعایت و ادب

اینا جدید اومدن بخدا مثل اسب فقط یورتمه میرن و جیغ و داد میکنن بهشون صبح گفتم اما انگار نه انگار تازه بدترهم کرد انگار ازلج میکوبن به زمین

بچم طفلی کلی میترسه‌

بهم میگه همین یه بچه رو داری😏یعنی چون من س تا توله دارم پس باید مثل اسب باشن

من دخترم کلی فضوله اما عصرا میبرمش پارک که آرامش مردمو  نگیره ظهراهم میخوابونمش حتما

لعنت به همسایه بد

بنظرتون چیکار کنم از دستشون؟تازه دو تا مسکن خوردم از سروصدا

تازه فک کنید اینقد بی فرهنگن یکی دیگه از تفریحاشون آسانسور بازیه

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه ما همینه سگ آورده از صبح انقد پارس کرد نزاشت بخوابم خودشم بدتر هی داد میزنه سرش ساکت شو 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

زنگ بزن پلیس بگو دارن صلب آسایش میکنن میان بهشون تکذر میدن میرن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من به همین دلیل دارم دنبال خونه میگردمکاش این جور آدما کنار هم زندگی کننهی این سروصدا کنه. بعد اون ا ...

منم بخدا با بچه کوچیک میخوام فرار کنم برم با اینکه جا به جایی خیلی سخته واسم

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

خدا به دادت برسه طبقه بالای ماهم همینه

نمیدونم بعضیا چرا بچه هاشون اینجوریه واقعا نه میشه قضاوت کرد نه میشه چیزی گفت خدایی نکرده فردا مس فردا سرمون میاد ولی واقعا بعضی بچه ها خیلی عجیبن

ببین من یه مهمون داشتم میگه ما تی وی رو زدیم بالا بچه خرابش نکنه بعد اومده بود خوته ما میکوبید به تی وی بچش با دستاش

طرز تربیت کردن بعضی ها برام عجیبه

یه بچه اونقدر باید یه سری چیزا براش عادی شه که رفت یه جایی دید هول نکنه

هییییییچ فایده ای ندارهبالای ده بار زنگ زدم

یعنی میگی نمیان ،؟!

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

زنگ بزن پلیس بگو دارن صلب آسایش میکنن میان بهشون تکذر میدن میرن

به زنه گفتم انگار بدتر کرد

شوهرم به مرده گفت الان ساکت شدن