2777
2789
عنوان

بدترین مرد دنیا نصیب من شد

511 بازدید | 20 پست

یعنی انقد این مرد رو مخع انقد اذیتم میکنه حد نداره  

همیشه از سر کار میاد تو‌گوشیه  ی سلام نمیکنه انگار طلبکاره  اصلا ی حرف خوب باهام نمیزنه اگرم حرف بزنه یا داره غر میزنه یا داره منت میکنه یا میخواد حرصمو در بیاره 

حالم بد باشع اصلا براش مهم نیست دریغ از ی بغللل 

من لنگ بغلش نیستم ولی ی زن نیاز به محبت زن دارع 

همش داره از خانوادم بد میگه چون‌میدونه اونا پشتم‌ نیستن  و نمیتونم جایی برم . یا ازم ایراد میگیرع یا بهم‌تهمت میزنه میخواد زندگی رو‌برام زهر مار کنه  خونه خانوادم  نمیاد  اصلا  مهمونی عروسی باهام نمیاد عروسی دختر خالم تنها رفتم  ی بار نشد  بگه اماده شو با بچه بریم پارک  همش همه جا  میگه تنها برو دلم ازش انقد شکسته  اگع بچه نداشتم میرفتم تنها زندگی میکردم اما بچه دارم  هیج راهی ندارم خانوادمم اصلا پشتم نیستن  خیلی پشیمونم اما دیره  این مرد میخواد  منو بکشه 😔تو این سن کم هزار مریضی گرفتم انقد حرص خوردم  عقده همه چی تو این دلم مونده اونسری  ک مچش‌و گرفتم داشت بایکی چت میکرد زد کل وسیله زندگیم و شکوند یخچالمو کج کرد   تلویزیون و شکوند  کولرو کج کرد  هودو شکوند  خدایا من چ گناهی تو زندگیم کردم ک این ادمو‌لایقم دونستی کاش منو‌میکشتی اما  نمیزاشتی با این  ادم ازدواج کنم من ک اخه مجردیمم داغون بود  مادر پدرم جدا شدن زندگیم جهنم بود  الان باید متاهلیمم اینطوری باشع؟ حکمتتو شکر حتما لایق این زندگی و این مردم😔

تا تو رو هم کج نکرده فکری بکن خاهرم ...

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور شد ک باهاش ازدواج کردی؟؟؟

خانواده نداشتم همش پدرمو مادرم شوتم‌میکردن اینور و اونور  تو اون تایم باهاش اشنا شدم بعد ی مدت اومدن خاستگاری قبول کردم اوایل خوب بود بعد بچع دار شدن همه چی عوض شد  از این رو به اون رو شد 

از خوندن این متن دردناک خیلی خیلی غصه خوردم، دعا میکنم خدا یهتون خوشبختی سلامتی، دل خوش، عزت، موفقیت و امنیت بده، هیچوقت نا امید نشید توان خداوند بزرگتر از هر مشکلیه.

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.