یعنی انقد این مرد رو مخع انقد اذیتم میکنه حد نداره
همیشه از سر کار میاد توگوشیه ی سلام نمیکنه انگار طلبکاره اصلا ی حرف خوب باهام نمیزنه اگرم حرف بزنه یا داره غر میزنه یا داره منت میکنه یا میخواد حرصمو در بیاره
حالم بد باشع اصلا براش مهم نیست دریغ از ی بغللل
من لنگ بغلش نیستم ولی ی زن نیاز به محبت زن دارع
همش داره از خانوادم بد میگه چونمیدونه اونا پشتم نیستن و نمیتونم جایی برم . یا ازم ایراد میگیرع یا بهمتهمت میزنه میخواد زندگی روبرام زهر مار کنه خونه خانوادم نمیاد اصلا مهمونی عروسی باهام نمیاد عروسی دختر خالم تنها رفتم ی بار نشد بگه اماده شو با بچه بریم پارک همش همه جا میگه تنها برو دلم ازش انقد شکسته اگع بچه نداشتم میرفتم تنها زندگی میکردم اما بچه دارم هیج راهی ندارم خانوادمم اصلا پشتم نیستن خیلی پشیمونم اما دیره این مرد میخواد منو بکشه 😔تو این سن کم هزار مریضی گرفتم انقد حرص خوردم عقده همه چی تو این دلم مونده اونسری ک مچشو گرفتم داشت بایکی چت میکرد زد کل وسیله زندگیم و شکوند یخچالمو کج کرد تلویزیون و شکوند کولرو کج کرد هودو شکوند خدایا من چ گناهی تو زندگیم کردم ک این ادمولایقم دونستی کاش منومیکشتی اما نمیزاشتی با این ادم ازدواج کنم من ک اخه مجردیمم داغون بود مادر پدرم جدا شدن زندگیم جهنم بود الان باید متاهلیمم اینطوری باشع؟ حکمتتو شکر حتما لایق این زندگی و این مردم😔