2777
2789

کراشم ی رفتارایی چند بار کرده ک بقیه میگن داره بهت نخ میده

و اخریشم اینه باهام تماس گرفت گفت سرکار تشریف دارید(کار اداری داشت) گفتم نه دارم میرم فلان شهر دندونمو جراحی کنم

گفت ادرس منزل بدم مامان بابام هستن تشریف ببرید اونجا، بعد گفت همراهی ک داری؟؟؟؟ 

دیروزم زنگ زد گفت فقط زنگ زدم حالتو بپرسم ببینم بهتر شدین

وای پیشنهاد نمیده چرا بنظرتون؟؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباط تلفنی چیزیم دارید؟

ن .ولی یه مدت خیلی دور و برم میپلکید.هر جا میرفتم بود‌.حتی از یکی شنیدم ک گفته بود ازم خوشش میاد.تقریبا همه فهمیده بودن ک حواسش به منه .ولی هیچ وقت هیچی بهم نگفت با این ک فرصتش رو خیلی داشت .بعضی وقتا یادش ک میفتم دلم میگیره ک چرا طوری رفتار کرد ک منم باورم بشه و از فکرش در نیام .

دقیقا مث اون، منم دلیلشو نمیفهمم

حالا تو باز خوبه یه ارتباطی باهاش داری .اگه ازش خوشت میاد سرد برخورد نکن ک بترسه .تا جرئت پیدا کنه پا پیش بذاره .

مال من حس میکنم ترسید ک هیچ وقت نزدیکم نشد .