2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

138 بازدید | 7 پست

واسه طلاق توافقی حتما هردوطرف تو جلسات مشاوره باید باشن؟ 

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

اگه یکی از جورین نباشه فک کنم تاریخ جلسه رو عوض کنم اگر هم کلا نخواهید که برید جلسه تو برگه مینویسند عدم مشارکت در جلسه فک کنم یکم دردسر بشه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین جلسه باهم هستن دومی رو جدا جدا میرن واسه سومی که آخریشه باهم میرن برای امضای پرونده

ممنونم. 

پیامک اومده دوره آموزشی و مشاوره، این دوره آموزشی چیه؟ 

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
اگه یکی از جورین نباشه فک کنم تاریخ جلسه رو عوض کنم اگر هم کلا نخواهید که برید جلسه تو برگه مینویسند ...

فکر میکنم شوهرم بازی دربیاره نیاد، اخه چیکار کنم 🤦‍♀️

ممنونم. پیامک اومده دوره آموزشی و مشاوره، این دوره آموزشی چیه؟

والا من خودم پیامک هارو نمیدیدم به پدرم میرفت چون به سن قانونی نرسیدم هنوز 

ولی در کل تو طلاق توافقی بعد اینکه فرستادن پیش مشاور 

اولین جلسه از ما توافق ها و اسم و اینارو پرسید بعدش گفت جلسه ی بعدی رو جدا جدا میاین و بعد اون جلسه ها یدونه هم آخرش باهم رفتیم برای امضاها و توی اون جلسه های تکی حرفای هر طرف رو توی پرونده مینویسن بعدش هم میفرستن به دادگاه و از اونجا یه تاریخ میگن شما میرین اونجا اگه تقاضای تجدید نظر باشه تا رای دادگاه ۲۰ روز طول میکشه ولی اگه نخواین همون روز رای رو میده و میفرسته صیغه ی طلاق بخونن

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 

والا من خودم پیامک هارو نمیدیدم به پدرم میرفت چون به سن قانونی نرسیدم هنوز ولی در کل تو طلاق توافقی ...

وای چ حس خوبی داره تصور روز آخر 🤤

ممنونم عزیزم