2777
2789

پوستم قرمز میشه باید ماسک بزنم

اگه کسی پرسید چرا ماسک میزنی چی بگم که دروغ هم نشه؟

میتونم هیچی نخورم چند ساعت؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو پوستم حساسیت زده

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

تابستون انحام بده

دکترم گفته تابستون خوب نیست لیزر کنی

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

بگو حساسیت فصلی دارم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اسم کاری که میخوای برای از بین بردن جای جوش انجام بدی چیه؟

هنوز نمیدونم اسم دستگاه و ... رو احتمالا دوماه دیگه انجام میدم انشاالله

اگر تو خونه بمونی و آفتاب به پوستت نخوره چی؟

نمیدونم به نظر منم اینجوری بهتره و خودمم خیلی راحت ترم

کاش بشه همینکارو کرد سال بعد انجام بدم