2777
2789

پوستم قرمز میشه باید ماسک بزنم

اگه کسی پرسید چرا ماسک میزنی چی بگم که دروغ هم نشه؟

میتونم هیچی نخورم چند ساعت؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو پوستم حساسیت زده

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

تابستون انحام بده

دکترم گفته تابستون خوب نیست لیزر کنی

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

بگو حساسیت فصلی دارم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اسم کاری که میخوای برای از بین بردن جای جوش انجام بدی چیه؟

هنوز نمیدونم اسم دستگاه و ... رو احتمالا دوماه دیگه انجام میدم انشاالله

اگر تو خونه بمونی و آفتاب به پوستت نخوره چی؟

نمیدونم به نظر منم اینجوری بهتره و خودمم خیلی راحت ترم

کاش بشه همینکارو کرد سال بعد انجام بدم