2777
2789

دیگه خسته شدم واقعا همه چیز گرونه تحملم تموم شده هنوز یک سالم نیست که عروسی گرفتیم اول برج که حقوق واریز میشه فقط مواد غذایی خونه میشه تازه  وسط ماه تموم میشه  نه پولی برای خرید لباسی بازاری چیزی میمونه الان دختر های اطرافم که ازدواج کردن پدر مادرشون وعضشون خوبه کمک می‌کنند ولی متاسفانه حقوق پدرم کمتر از حقوق خودمونه باردارم هستم دغدغه خرید سیسمونی از این ور واقعا نمیتونم چیکار کنم به مامانم گفتم شما نمی‌خواد بخری چون واقعا دلم میسوزه ما که دونفریم از حقوق بابام بیشتر میگیریم وعضمون اینه وای به حالم خانوادم که دو خواهرم مدرسه هم میرن یا مثلاً یه بنده خدایی می‌گفت خرج کن فلان از خواسته آت نگذر هرچی خرج کنی ارزشت بیشتره خودشم خب خوب خرج می‌کنه ولی مامانش از این ور بهش خونه دادن میشین مادرشوهرش از این ور کمک می‌کنه من چی از هیچی شانس نیاوردم توی عقد بودیم مادرشوهرم حقوق شوهرم رو برای خرج خونش می‌گرفت الآنم که اصلا جرئت نمیکنم خونش برم چون اگه برم شوهرم میاد باز مگه به مادرش هم کمک کنیم دیگه واقعا خسته شدم 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخدا ما هم همینطوریم

سه ساله گوشت نخریدیم باورت میشه؟؟از این عید قربان به اون عید قربان فامیلا گوشت میارن یه سااال مصرف میکنم بخدا ماهم خسته شدیم 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

عزیزم دقیقا گرونی به همه فشار آورده

لااقل الان بچه دار نمیشدی،یکم پس انداز میکردی بعدا حامله میشدی

منکه دوتا بچه دارم از رو تجربه میگم واقعا بچه داری خرج داره

سیسمونی هم که بچه برای یک نفر دیگه اس،چرا مادرزن بخره؟؟؟؟

منکه اعتقاد ندارم و خودمم خریدمم سیسمونی رو

عزیزمممم انشالله زود زود مشکلت حل بشه❤️

و اینو بدون وضع همه تو این گرونیا اینه 

اگه میشه به شوهرت بگو مقداری از حقوقش هرماه بده بهت تا برای خودت وسیله بخری یا پس انداز بکنی یا خودت اگه شرایطش داری کار کن 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

عزیزم بخدا ما هم همینطوریمسه ساله گوشت نخریدیم باورت میشه؟؟از این عید قربان به اون عید قربان فامیلا ...

گوشت و مرغ  منجمد بگیرید از هله هوله و ات اشغال لباس اینا بزنید ولی پروتیین مثل مرغ و تخم‌مرغ و گوشت روحذف نکنید 

امید آخرین چیزیست که میمیرد

مایحتاج و تفریحاتمون اوکیه

ولی خب فشارای روانی آورده

مثلا فک کن ۱ میلیارد فقط قیمت یه پژو ۲۰۷ ایرانی مزخرفه

حالا همون ۱ میلیاردم راحت درنمیادا

بعد خب دلت نمیاد بدیش ۲۰۷

یا مثلا دلت میخواد زیورآلات بخری،با اکراه کارت میکشی.چون داری یه پول غیرمنطقی میدی واسه یه ذره طلا

نمیدونم چطوری بگم

مشکل مالی ندارم ولی زورم میاد 

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨