2777
2789
عنوان

کرم دور چشم چه مارکی خوبه

7463 بازدید | 27 پست

دوستان برای سیاهی و رفع گودی زیر چشم چه مارکی خوبه؟ من یه ماه پیش عمل لیزیک انجام دادم دیگه عینک نمیزنم خیلی زیر چشام سیاهه چکار کنم خوب بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

28سالمه

هم سنیم من از دکتر پرسیدم گفت نیازی نیست برای بعد ۳۵ هست

ولی منم برای عینکی بودنم میزدم یه مدت زدم الان دیگه نمیزنم

فقط سعی کن یه چیز معمولی بخر

چون هم سنت کمه

همه دور چشم ها همچین تفاوتی هم ندارن گرون و ارزون 

اگر یه محصول قوی و خارجی که درمانی هست بخری سری بعد دیگه این معمولی ها اثر نمیکنه مثلا مارک اون بزنی دیگه دکتر ژیلا تاثیری نخواد داشت

از طرفی تو برای پیشگیری میخوای دیگه درمانی نیست که 

همون ایرانی معمولی بخری کافیه

از نظر من باز دکتر ژیلا بهتر از سینره بود

کلا مخصولات سبنره مثل آب میمونن

من اوریفلیم گرفتم عالیه

من از محصولات اوریفلیم خیلی راضیم شوهرم نمیذاره بخرم میگه چون نمایندگی تو شهرمون نیست و باید از فروشنده های شخصی بخریم معتبر نیست😕😕

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

کلینیک عالیه ولی سیاهی دور چشم دلیل داره، اکه دلیل خاصی داشته باشه مثه کم خونی، کم خوابی، و یه سری بیماری ها، با درمانه اون بیماری سیاهی برطرف میشه ، نه با کرم دور چشم