2777
2789

وقتی خانواده خودم چن تا خونه داشتن من نمیتونم خونه نخوام؟ چون مثلا الان خونه خریدن برای پسرا سخته؟

خونه خواستن توقع زیادی ست؟

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

نه ، با یکی ازدواج کن هم سطح خانوادت باشه ، منم بابام وضع مالیش خوبه ، موقع ازدواجمم گفت وقتی پسرای خودم تو سن پایین همه چی داشتن یه دامادی میخوام که اندازه ی خودم نبود اندازه ی پسرام باشه ، خداروشکر با یه خانواده ی هم لول وصلت کردم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

نه حق نداری. اگه خودش پول داشته باشه خونه میخره میگه خودم زنم بچه هام زندگی کنیم. اگه هم نداره و میتونه رهن کنه اشکال نداره. چرا سخت میگیرین

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاملا حق داری. هیچ کس نمیتونه کسی رو مجبور کنه از معیاراش پایین بیاد. کسی هم که خونه نداره میتونه بره سراغ دختر کم توقع تر. منم خودم ترجیح میدم مجرد بمونم تا مستاجری بکشم.

نه حق نداری. اگه خودش پول داشته باشه خونه میخره میگه خودم زنم بچه هام زندگی کنیم. اگه هم نداره و میت ...

بهتره هر کس با هم اول خودش وصلت کنه

وقتی یکی مجردی پرادو زیر پاشه چرا باید با کسی که پراید داره ازدواج کنه!

بهتره هر کس با هم اول خودش وصلت کنهوقتی یکی مجردی پرادو زیر پاشه چرا باید با کسی که پراید داره ازدوا ...

ببخشیدا ولی همه چیم به پرادو پراگو نیس. طرف میبینی پزشکه یا خلبان شعورنداره اخلاق نداره فقط کارشونو در قبال مردم انجام میدن. پسرعمه خودم رییس بانکه ولی اخلاق نداره یه سگ بد دل که زنشو اسیرکرد. طرف اهل زندگی باشه اخلاق خانواده خیانت نکنه رابطه با کسی نداشته تو سوپرمارکتم کارکنه چرا یکی نخوادش. 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ببخشیدا ولی همه چیم به پرادو پراگو نیس. طرف میبینی پزشکه یا خلبان شعورنداره اخلاق نداره فقط کارشونو ...

کی گفته پول با اخلاق تداخل داره؟؟؟

پولدار با اخلاق پیدا نمیشه؟!

منم بی پول بیاخلاق دیدم!!

کی گفته پول و اخلاق در تضادن باهم🤔

کسی که مشکل مالی رو درک نکرده و آزاد خرج کرده نمیتونه با کسی ازدواج کنه که کل ماه رو نگران اجاره خونه و خرج مخارج اصلی و واجب خونه باشه!

کی گفته پول با اخلاق تداخل داره؟؟؟پولدار با اخلاق پیدا نمیشه؟!منم بی پول بیاخلاق دیدم!!کی گفته پول و ...

من میگم. مشکل اینه که بعضیا نمیتونن پولو چطور خرج کنن و تازه اسمشو هم گذاشتن ازادی. باید در هر صورت چه بی پول چه با پول بلد باشی زندگی کنی و مدیریت کنی. این خانم هم زیاده خواهه

اشتباه میگی

همه مردم جهان اشتباه میکنن تو تنها راست گویی و قدیسه هستی. با طرز فکرایه مزخزفی مثل شما جامعه این شد. فرض کن پول نبود میخواستی چه کنی. طرز فکرتو درست کن راه راستو برو. نمیدونم چرا همچین ادمایی هم بیشتر شانس دارن 

اشتباه میگی

دیگه هم ریپلی نکن. طرف صحبتم شما نبودی  با تشکر 

همه مردم جهان اشتباه میکنن تو تنها راست گویی و قدیسه هستی. با طرز فکرایه مزخزفی مثل شما جامعه این شد ...

اول اومدم با منطق جوابتو بدم دیدم نمیفهمی حسادت زده به عقلت پس:

اتفاقا تویی که مخالف با جهانی و خود قدیس پنداری

میگی هر کی پولداره اخلاق نداره هر کی بی پوله اخلاق داره!!!!!!!!!! 

پولداری و اخلاق داری هیچ تداخلی باهم ندارن اونایی که بی پول و پر از عقده و حسرتن میخوان خودشونو آروم کنن عقده هاشونو التیام بدن میگن پول دارا در عوض اخلاق ندارن من که آس و پاسم در عوض اخلاق دارم(که نداری) 😂

تو نه پول داری نه اخلاق نه منطق فقط تا دلت بخواد عقده و حسرت و حسادت داری

کل تاپیکات در مورد دعا برا خواستگار نداشتنه و هیچکی باهام دوس نمیشه س یکم اخلاقتو خوب کن عقده هاتو کم کن آدما ازت فراری نشن من که مجازیم حقارت درونیتو دیدم وای به حال اطرافیانت!

دیگه ریپلایتو باز نمیکنم وقتم باارزش تر از این حرفاس بخوام برا تو بزارمش

اول اومدم با منطق جوابتو بدم دیدم نمیفهمی حسادت زده به عقلت پس:اتفاقا تویی که مخالف با جهانی و خود ق ...

احمق بیشعور بی اصل نسبی واقعا. حسود تویی که داری اینجورمیگی که استارتر جواب خواستگارشو نه بده

تویی که مسخره میکنی میگی خواستگارنداری امیدوارم خدا جوری بزنت زمین که شرف برات نمونه. 

خوب وقت گرانبهاتو هدر دادی تاپیکامو خوندی

همچین ادمایی که زیر پایه یکی میشینن میگن بگو نه خودشون عقده دارن دلشونم نمیخوادیکی خوشبخت شه.