2777
2789

تو رو خدا یکی کمکم کنه پریودم حالت تهوع دارم از طرفی اوایل مهره شل بگیرم معلم بد منو میشناسه تو رو خدا یکی برام یدونه انشا بنویسه دعاش میکنم😭🥺

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندمی  ک هم انشا دارید؟ از انشا نوشتن متنفر بودم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

پاشو خودت رو جمع جور کن و دنبال ترحم نباش ، پریودم شد دلیل؟!

شاید فردا سر مهم ترین رویداد های زندگیت پریود بودی باید باخت بدی؟

مسکن بخور و دمنوش و ضد تهوع ، کیسه آبگرم یا نمک داغ کن بریز لای حوله بذار رو شکمت .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚