2777
2789
عنوان

با این مرد چه کنم

357 بازدید | 25 پست

بهم خیانت کرده بود تقریبا ۱ ماه پیش افتاد به غلط کردن گفت هیچکی نبوده التماس که بخاطر بجه ها برگرد و منم بخاطر بچه ها کوتاه اومدم همه چی عالی شد میگفت میره کجا با کیه و ... یه مسافرت رفتیم خیلی عالی 

زیاد دلم باهاش صاف نبود ولی چکار کنم ؟؟ هی نگید طلاق بگیر دخترم از الان با خودش حرف میزنه 

پنج شنبه سر یه موضوعی دعوامون شد هم من حق  داشتم اونم کوتاه اومد هی گفت بیا بریم لج کردم زنگ زدم مادرم خلاصه حالا از جمعه شبها خونه نمیاد 

صبح میاد میگه حرف میزنه بجه ها رو بغل میکنه پول میده میره سرکار ظهر زنگ میزنم یا میگه کار دارم با حواب نمیده الان اگه صبح اومد چه عکس العملی نشون بدم ؟؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ کس جز خودت نمیدونه کدوم راه برای شما کمتر بده

چون متاسفانه انتخاب خوبی نداری، بین بد و بدتره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
هیچ کس جز خودت نمیدونه کدوم راه برای شما کمتر بدهچون متاسفانه انتخاب خوبی نداری، بین بد و بدتره

خب چکارش کنم؟ گفتم امروز وسایلم رو جمع کنم برم خونه مادرم البته شهر دیگست متاسفانه 

الان همه از بیرون آرزوی زندگی مند دارن دوتا ماشین خونه 

بخدا تعریف نیست دوتا بچه هام عین مدلهای تبلیغاتی بهتر 

از پسرم تو خیابون عکس میگیرن 

ولی داخل داره آتیشم میزنه 

هم اون مثلا تحصیلکرده هم من 

زنگ بهش بزن یا بهش پیام بده بگو درک نمیکنم هرچقدرم دعوا مون سخت باشه تو باید بیای خونه شاید خونه رو دزد زد یا خونه آتیش گرفت یا بچه دلدرد گرفت باید خونه باشی مثلا مرد خونه ای بگو جدا از دلخوری شاید تو باز پات به چیز دیگه ای  گرم شده باشه  که از خونه زندگیت دور شدی 

وقتی هم اومد خونه با  ترفند های زنونه به سمت رابطه بکشونش از طریق رابطه هم به خودت نزدیکش کن

تو تاریکی خودمم بد هیچکیو نمیخوام