2777
2789
عنوان

دکتر زنان اراک

20178 بازدید | 30 پست

کممممممممک دوستای اراکی.

یه دکتر کاربلدو حرفه ای بهم معرفی کنید.دلم بچه میخواد😥 و اینکه نظرتون درمورد دکتر شمسی احسانی چیه؟؟ رفتید پیشش راضی بودید؟

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤

دکترربیعی اون ک آقا عالیه

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترربیعی اون ک آقا عالیه

معاینه واینا دارم پیشش روم نمیشه.بعد میگن دیگه پیرشده حوصله نداره

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤
معاینه واینا دارم پیشش روم نمیشه.بعد میگن دیگه پیرشده حوصله نداره

برو آخوندزاده

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

یه سربروپیش ندا صحرایی یالی لی اسعدی که کارکشته است

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
یه سربروپیش ندا صحرایی یالی لی اسعدی که کارکشته است

شما خودتون رفتید پیششون؟

شما خودتون رفتید پیششون؟

پیش صحرایی رفتم خوبه ازش راضی بودم ولی اگه باردارشم میرم اسعدی خیلی کاردرسته تجربش هم زیاده اون خوبه همه هم تعریفشومی کنن

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سلام.من باردارم و جفتم پایینه.برا سزلرین پیش کدوم دکتر برم که مطمئن و باتجربه باشه؟ ماه دیگه زایمان ...

من باردار نمیشدم رفتم دکتر احسانی باردلر شدم خداروشکر

سزارین احسانی عالی هست فقط تامیتوتیدکلاازدن آمپول تونخاع پرهیزکنیدبگیدفقط بیهوشی حتی بارمسئولیت خودتون عوارض بعدش افتضاحها مخصوصادچاردیسک درناحیه مهره ۴و۵میشیدومتاسفانه به خاطرکارخودشون هیچ کدومشون اینونمیگنوتاییدنمیکنن درحالی ک پزشکای آلمان  دیسک ۴و۵ از زدن ناشیانه این امپولامپول ب کمرمیدونن که تمام متخصص بیهوشیها کاردان نیستن

بدترین دکتر سارا مستوفی زاده است که الان خمین کار میکنه .شبی که من سقط کردم دکتد آن کال زایشگاه بود من سرکلاژ بودم‌ و خونریزی پیدا کردم رفتم زایشگاه این از خدا بی خبر اون شب بود نخ سرکلاژ باز کرد و گفت باید زایمان کنی و داشت میرفت بهش گفتم اگر میشه بمونید بی شرف برگشت گفت تو مریض من نیستی من ی ساعت تو رو دیدم ویزیت جایی دیگ میدین خانم توقع زیادی نداشته باش و رفت.من شروع کردم به خونریزی شدید ماماها بهش زنگ زدن اومد بچه رو به دنیا آورد و رفت من تو ۲۲ هفته بودم اما من بازم خونریزیم شدید بود و آخرسر چون جفت نمیومد ی ماما  کواراژ یا همون با دست کند که بعدش کلی بقایا موند و کورتاژ و بعدشم الان میگن هیسترو.خدایا اگر حق الناس رو نمیبخشی.حق منم از این ظالم بگیر که صدای ما بجایی نمیرسه