2777
2789

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر لفظی میخوای تا تعریف کنی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چیشد

خیلیییی طولانیه .حق مطلب هم نمیتونم ادا کنم .یه نفر بدجپری قلبمو شکست چون اصلا توقع نداشتم .انقدررر بد منو شکست که حس میکردم صدای قلبمو میشنوم و دقیقا امشب از همون دست ،خورد 

آدم بدجنسی نیستم حتی دلم براش آشوبه اما یکم التیام پیدا کردم

خیلیییی طولانیه .حق مطلب هم نمیتونم ادا کنم .یه نفر بدجپری قلبمو شکست چون اصلا توقع نداشتم .انقدررر ...

اره خب  وقتی ادم دلش بشکنه خدا جواب دل 

شکسته رو قطعا میده 

میفهمم چه حسی داری منم خورد شدم منتها هنوز اتفاقی نیفتاده چون برای من خیلی بزرگ بود و ب نظرم زمان می‌بره اون هم دلشکستن بود هم ابرو ریزی هم تهمت تحقیر اونم جلو همهههههه 

تبریک😂 منم چندماه پیش اینطوری شد و خدا زد به کمر اونی که مدتها باعث گریم شده بود

قربونت😘حالا من نمیتونم مثل خودش بدجنسی کنم میخوام سعی کنم کمک کنم بهش ولی خب خنک شدم