هاله۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 404 عنوان پرونده نفقه لطا راهنمایی کنید هیچ اطلاعی ندارم 37 بازدید | 6 پست بنده پرونده نفقه برای بچم باز کرده بودم از شورا ب دادگاه فرستاده شد و ۵۰۰ تومن هم پول کارشناس داد الان پیام اومده پرونده شما در شعبه شورا مجددا ثبت شد این ینی چی 1403/07/09 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زننمد عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3629 مهلت اعتراض داشت ؟ زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40500 فکر کنم یعنی قاضی حکم دادهالبته من برا نفقه نمیدونم روال رو اینجوری پیام داشتم وقتی برای ماشین شکایت کرده بودم و کارم شورا بود
هاله۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 404 مهلت اعتراض داشت ؟ بله مهلت اعتراض و حضور اقا زده بودن ک اگ اعتراضی داشتع باشه پیگیری کنه الان من متوجه نمیشم چ اتفاقی قرار بیافته
هاله۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 404 فکر کنم یعنی قاضی حکم دادهالبته من برا نفقه نمیدونم روال رو اینجوری پیام داشتم وقتی برای ماشین شکایت ... ببخشید حکم ب چی چون نوشته شبه ۳ شورا دوباره ثب شد متوجه نمیشم منکه پول کارشناس دادم چرا دوباره برگشته شورا
زننمد عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3629 بله مهلت اعتراض و حضور اقا زده بودن ک اگ اعتراضی داشتع باشه پیگیری کنه الان من متوجه نمیشم چ اتفاقی ... هیچی یارو اعتراض زده لابد ک مبلغ بالاس بیشتر هدف کش دادن زمان و باری با عصاب زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40500 ببخشید حکم ب چی چون نوشته شبه ۳ شورا دوباره ثب شد متوجه نمیشم منکه پول کارشناس دادم چرا دوباره برگشت ... خدا کمکت باشه امیدوارم کارشناست با وجدان باشهفکر کنم بعد دادگاه پرونده برمیگرده شورا با رای ثبت میشه بعد بهتون اطلاع میدن