2777
2789
عنوان

باردای و سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 28 پست
جدی میگم دخترمو برده بودم پارک ی خانومی می‌گفت پسرمو باردار شدم اینقدر قرص زیر زبونی و سقط خودم چ شی ...

خب پیش میاد بلخره 

ولی من واقعا شرایطش رو‌ندارم 

کاش اینجوری نگین ته دل ادم خالی میشه 

برای همین عجله دارم تا قلبش تشکیل نشده یه کاری بکنم

ازدواج دوممه تازه عقد کردم و هنوز نرفتم سر خونه زندگیم شناختیم ندارم به اون صورت ازشنامزدمم راضی نیس ...

اها . پس خوب کار میکنی 

برو متخصص قرص میده شبیه شیاف ولی نذار وقت بگذره چون اگ بزرگ بشه اذیتت میکنه زود نمی افته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب پیش میاد بلخره ولی من واقعا شرایطش رو‌ندارم کاش اینجوری نگین ته دل ادم خالی میشه برای همین عجله د ...

اره اگر میخوای صددرصد این کارو انجام بدید تا سفت و محکم نشده انجام بده

اها . پس خوب کار میکنی برو متخصص قرص میده شبیه شیاف ولی نذار وقت بگذره چون اگ بزرگ بشه اذیتت میکنه ز ...

اخه شنیدم دکتر قرص نمیده تا مشکلی نداشته باشه 

من یه هفته بعد از نزدیکم علائم داشتم و فهمیدم باردارم بی بی چک زدم مثبت شد در صورتی که هنوز ۱۰ روزم مونده بود به موعدم 

منم میخاستم زودتر اقدام کنم اما میگن زیر ۵ هفته قرص اثر نمیکنه و اینکه اورژانسی خورده بودم میگم نکنه خارج رحمی باشه حدقل سونو بدم مطمن بشم

اخه شنیدم دکتر قرص نمیده تا مشکلی نداشته باشه من یه هفته بعد از نزدیکم علائم داشتم و فهمیدم باردارم ...

خب درسته . چون سقط غیر قانونیه . باید بری متخصصایی ک پنهونی اینکارو میکنن تازه هم پول میگیرن حدود یه ده ملیون یابیشتر یا کمتر . دارویی ک میدن هم فقط خودشون بت میفروشن اسم و اینا نداره . من ابجیم همینجوری سقط کرد 

ببین من انجام دادم ولی پشیمونم خداروشکر بچم سالمه امام من نمیفهمیدم چقدر خطرناکه خدا بچمو کمک کرد لطفا انجام نده چون یکم درد ناکه بعدم اینکه خدایی ناکرده ممکنه باعث سقط یا خونریزی بشه بهتره انجام ندی 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛