2777
2789

سلام 

20 سالمه 

واقعا امادگی و قصد ازدواج ندارم 

و اصلا معلوم نیست طرف منو بخواد 

ولی ذهنمو درگیر کرده وقتی سن ادم کمه ولی از یکی خوشش میاد باید چیکار کنه؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بابد ببینی خودت اهل چجور روابطی هستی

مثلا اگر اهل دوستی هستی پیشنهاد داد قبول کنی اگر هم خوشت نیومد یا نامزد بمونید یا ردش کنی

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ابراز علاقه کردم 

جوابش مثبت بود 

وارد رابطه شدیم 

بعد مدتها فهمیدیم اصلا حرف همدیگرو نمی فهمیم و درک متقابل رو نداریم برای رابطه جدی تر 

تموم کردیم 

همین 

باید طرف رو بشناسی 

خوشت میاد وارد رابطه میشی بعد میفهمی که اصلا ب دردت نمیخوره 

همین اول کار ب ازدواج فکر نکن

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

شما خوشت امده. ایا اون طرف هم از شما خوشش امده؟؟ شما میخوای پیشنهاد بدی ینی؟؟ در این صورت اون فرد باید ببینید هدفش چیه اگر گذران وقت و دوستی که بدرد نمیخوره تهش یا هوس یا دلشکسته. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من ابراز علاقه کردم جوابش مثبت بود وارد رابطه شدیم بعد مدتها فهمیدیم اصلا حرف همدیگرو نمی فهمیم و در ...

خودمم میدونم نباید الان به ازدواج فکر کنم ولی خب ذهنمو درگیر کرده کلا 

چقدر جالب شما جسارت ابراز علاقتونو داشتین

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

شما خوشت امده. ایا اون طرف هم از شما خوشش امده؟؟ شما میخوای پیشنهاد بدی ینی؟؟ در این صورت اون فرد با ...

نمیدونم اونم حسی داره یانه

اصلا نمیدونم سینگله یانه

پیشنهاد بدم؟ من حتی نگاهشم که میکردم نفسم بالا نمیومد نه اعتماد بنفسشو دارم نه جسارتشو نه غرورم اجازه میده 

از طرفیم چون فامیله نمیتونم انقدر راحت جلو برم 

نمیدونم اونم حسی داره یانهاصلا نمیدونم سینگله یانهپیشنهاد بدم؟ من حتی نگاهشم که میکردم نفسم بالا نمی ...

میتونی با پیج فیک بهش پیام بدی یه سئواللیی بپرسی مثلا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ازدواج

الان زوده

میتونی با پیج فیک بهش پیام بدی یه سئواللیی بپرسی مثلا

خب وقتی ندونه من کیم از کجا بفهمم نظرش در موردم چیه

کلا خیلی بچه مثبت میزنه فکر نکنم این روش جواب بده