2777
2789
عنوان

بدن درد

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 31 پست
آمپول کتورولاک

این آمپول خیلی سنگین نباید بدون اجازه دکتر بزنه به کبد آسیب میزنه من چون خودم مریضم میگم .برا زانو سلسیب و اوودین دکتر به من داده بود . استامینوفن و شیاف هم خوبه

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

انشاالله هر چه زودتر خوب میشی داداش

۴ ماه و نیمه تلاش کردم 

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کترولاک

برای بیماران سرطانی مناسب هست؟

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
این آمپول خیلی سنگین نباید بدون اجازه دکتر بزنه به کبد آسیب میزنه من چون خودم مریضم میگم .برا زانو س ...

امپول سنگینی نیست که شما فکر میکنی یه امپول سادس واسه بدن درد باشه شما بلدی شما راهنمایی کن

🙂❤

۴ ماه و نیمه تلاش کردم

امیدتو از دست نده ، بلاخره زمان میبره

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

امپول سنگینی نیست که شما فکر میکنی یه امپول سادس واسه بدن درد باشه شما بلدی شما راهنمایی کن

هست من خودمم مریضم .یبار اینقد حالم بد بود بهم ندادن رفتم دکتر گفت برا التهاب اگ تحمل دری دارو بخور برا کبد ضرر داره دیگ مثل قبل نمیدنذ

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

امیدتو از دست نده ، بلاخره زمان میبره

۸ کیلوی دیگه کم کردم

۸ کیلوی دیگه کم کردم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

راضیم به خواب ابدی

باشه شما بلدی ممنون از راهنماییت

راست گفت 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
راضیم به خواب ابدی

خدانکنهههه نگوو

بنظرم هر قرصی که اینجا گفتن نخور ، قبلش یه سرچ کن 

راضیم به خواب ابدی

درسته که من یه ناشناسم ولی چون تاپیکات رو دیدم دوست داشتم فقط بهت اینو بگم که اگه دنبال یه زندگی بدون مشکلی،به خودت یادآوری کن که درختان بلوط در بادهای مخالف قوی تر میشن،و زیباترین الماس ها تحت فشار زیاد ساخته میشن پس امیدتو از دست نده چون امید، مثل خورشیده؛اگه رو بهش حرکت کنی، سایه بارهای روی دوشت رو میندازه پشت سرت!
قطعا شکستش میدی میتونی و باید بتونی

باش من از همه شما ها ممنونم

راست گفت

والا سایت پر شده از دکترای کار بلدو با سابقه  بعضیا هم حرفای اونارو تایید میکنن 😏😏😏باشه شما بلدین افرین که بلدین به خودتون افتخار کنید ممنون از راهنماییتون تیتاب مارک خوب بگیرین واسه خودتون. 

🙂❤