2777
2789
عنوان

جهاز جاریم از من بیشتره

429 بازدید | 21 پست

من اصلا برام مهم نیست که جهازش از من بیشتره چون خودم میخواستم چیزایی که نیاز دارم بخرم نه چیزای الکی ولی بازم جهازم کم نبوده ولی حوصله مقایسه شدن توسط خانواده شوهر ندارم و همین الانم مادرشوهرم غیر مستقیم داره حرفاشو میزنه ولی من خودم به اون راه میزنم ، حتی مامان جاریمم هی تعریف می کنه 

حالا اگه بهم چیزی گفتن چی باید جوابشونو بدم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه از اسی 

حاجت دارا یه گروه چله استغفار روزی صد تا داریم برای حاجت 

اگر میخوای شرکت کنی دعوت بفرست 

یا پیاممو لایک کن تا خودم بهت درخواست دوستی بدم و لینک بدم😍

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

عزیزم توی این شرایط نمیشه حرف زد چون میگن حسوده

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ول کن مادرشوهرت خودش بخره بده به پسرش بخاطر یه پیر خرفت بابت رو تو قرض ننداز بهشونم اصلا چیزی نگو

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بگو اگه واسه شما دارم جهیزیه میخرم لیست کنید بدید

ولی درکل اگه پسر واسه زندگی همه جوره پایس و همه چی میخره و سعی میکنه همه چی خوب باشه دختر خانما هم خوبه اگه وسعشون میرسه با جهیزیه خوب برن 

خداکنهدهیچ دختری نگران جهیزیه نباشه و هیچ پدر مادری شرمنده نباشه

جهاز جاری من از من کمتر بود من هرچی بودو نبود خریده بودم و بعضیارو دوتا دوتا برده بودم ماشین ظرفشویی و بخارپزو سولاردوم و هرچی که بگی چند دست بشقاب چند دست کتری قوری دومدل سماور  چای سازو قهوه سازو... ولی جاریم بعداز من بیشتر وسایلو انداخت به پسر خودش یه وانتم جهاز نیاورد میشستن جلوی من میگفتن همون وسایل اشپزخونه هم خیلی زیاده میخواد بیاره الان قیمتها فرق کرده خیلی گرونیه!!!!!  ببین فرق نداره کم ببری یا زیاد اونی که بخواد چرت و پرت بگه میگه. ولشون کن