2777
2789

میرم ارشد استان خودمون گرایش خوبی از رشته مهندسیه ولی من همیشه دوست داشتم برم تهران قبول هم شدم البته آزاد اما به خاطر هزینه و رفت و آمد نشد که برم

فردا اولین جلسه ترم مونه هییییییییییچ ذوق و انگیزه ای ندارم 

میخواستم زودتر بخوابم به موقع و با انرژی بیدار شم اما واقعا وقتی فکر میکنم همه دوران لیسانس و بعد لیسانس هدفم فقط تهران بود حالا نمیتونم برم تهران باید همینجا بمونم یطوری قلبم درد میاد که حد نداره 

شاید هم خیر من تو این مسیر باشه البته ۹۹ درصد می‌دونم که نیست ...این تاپیک بمونه به یادگار شایدم نتیجه مثبت بود و بعد ها موقع ناامیدی از مسایل مختلف با دیدن این تاپیک یادم بیافته که در نامیدی معجزه و امید هست البته که واقعا اینطور فکر نمیکنم ولی خب ...

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله خیره برو بخون

ممنون ان شاءالله که واقعا خیری باشه حسرت شد دانشگاهی که میخواستم و نشد که برم 

الان شهر استان خودت دولتی هستی؟

نه شبانه خودم شبانه انتخاب کردم بعدا دردسر آزاد سازی مدرک نداشته باشم 

قصد مهاجرت اگه جدی داری که خوب کاری کردی

آره ولی محیط و جو و سطح دانشگاه تهران کجا و ی استان عادی کجا 

هی افسوس میخورم چرا تهران قسمت نشد 

آره ولی محیط و جو و سطح دانشگاه تهران کجا و ی استان عادی کجا هی افسوس میخورم چرا تهران قسمت نشد

محیط و جو که آره ، کلا تهران خوش میگذره بیشتر ولی سطح دانشگاه رو اجازه بده قبول نکنم ، خودم دولتی تهران خوندم آزاد تهران هم درس دادم، ولی سطح دانشگاه آزاد بشدت پایینه ، روز ب روز هم پایین تر میره

محیط و جو که آره ، کلا تهران خوش میگذره بیشتر ولی سطح دانشگاه رو اجازه بده قبول نکنم ، خودم دولتی ته ...

شاید سطح آزاد تهران پایین باشه ولی از دولتی استانی به نظرم بالا تره 

منظورم از محیط و جو این بود که تو مقطع ارشد درس خونن و به فکر مهاجرتن و سطح بالای سوادی دارن ولی تو سطح استانی ارشد بیشتر برای افزایش حقوق و ...ست مثلا از بین ۲۰ نفر یک نفر مهاجرت کرده پارسال ولی تهران ۵۰ درصد حداقل میرن جدین تو هدفشون 

شاید سطح آزاد تهران پایین باشه ولی از دولتی استانی به نظرم بالا تره منظورم از محیط و جو این بود که ت ...

پسرخالم و همسرش ارشد دانشگاه سنندج خوندن چند ساله رفتن آمریکا ، خیلی هم موفقن، ب خودت بستگی داره، انشالله موفق باشی

پسرخالم و همسرش ارشد دانشگاه سنندج خوندن چند ساله رفتن آمریکا ، خیلی هم موفقن، ب خودت بستگی داره، ان ...

آره در کل مهم خود آدمه فقط من خیلی دوست داشتم از این استان زودتر برم که نشد ...باید منتظر بعد ارشد بمونم ...

مرسی عزیزم امیدوارم شما هم موفق باشین ♥️