به پسر یک و نیم ساله دارم برنامه روزای عادی دو شب میخابم ۹ بیدار میشم تا ۱۰ صبحانه و خونه رو جمع میکنم به سر و روی بچه میرسم کارم تو خونه است بعدش میشینم سر اون ساعت یازده و نیم12 پسرم چرت میزنه اونو میخابونمش کارمو انجام میدم بسته به اینکه چی قراره نهار بزارم این وسط پا میشم میزارم اشپزخونه رو تمیز میکنم استراحت میکنم تا نهار بعد نهارم ضرفا رو میشورم همه چی تمیز میکنم میشینم سر کارم دوباره عصر پسرمو هم میخابونم تا شب که وقت گزاشتن شامه به کارم میرسم همینکه بچه بیدار شد میرم شام میزارم بعد بازی میکنم باهاش به کارم هم میرسم شامو میخوریم ظرفا رو میشورم پسرم ۱۱ ۱۲ میخابه دیگه منم درس میخونم تا ۲
این برنامه الانمه چون ترمای اخرم درسام عملیه نیاز به مطالعه کمه روزی دو الی ۳ ساعت کافیه
تا ترم قبل فقط کارای خونه درس بچه مهمون اینام نمیرم خیلی کم مهمون هم نمیاد گفتیم ما محصلیم نمیتونیم رفت امد کنیم
پارسال مهر بچم ۳ ماهش بود من رفتم سر کلاسام شهر غریبم فقط همسرم نگه میداشت من میرفتم میومدم خونه هم خاب بودنی درس میخوندم روزی ۶ ساعت هم میخابیدم
باید خیلی فرز باشی زود کاراتو بکن بشین سر درس مثلا من نهار که میزاشتم تا پیاز سرخ بشه میگفتم این پاراگرافو بخونم یا وقتی پسرم خواب بود مطالبی که اولین بار بود میخوندم وقتی بیدار بود مرور میکردم اصل تمرکز باید روی درس باشه کارای خونه تو حاشیه