2777
2789

من سارا هستم (اسم مستعار ) ‌...۱۰ سال پیش  ۱۶سالم بود با قد ۱۶۵ و وزن ۶۵ چشمای قهوه ایی روشن و موهای قهوه ایی روشن و لخت لخت ... پوست سفید و یکدست و اندام فوق العاده زیبا همه چی تموم بودم مغرور مغرور ... درسم عالی بود نفر اول کلاس بودم رشته تجربی ‌‌.. میرفتم کلاس کنکور برای همه درس ها .. کل فامیل بهم میگفتن خانم دکتر آینده .. خلاصه بدون هیچ دغدغه ایی روزا رو سپری میکردم .. دست به سیاه و سفید نمیزدم و حتی لباس زیرم مامانم می‌شست... صبح ها موهامو مامانم شونه میزد و میبافت .‌. کارم فقط درس خوندن بود و ازمون دادن ... تراز میانگین قلمچیم حدود ۶۰۰۰ بود که برای قبولی پزشکی کافی بود .... تا اینکه سر و کله خواستگار پیدا شد .. هر روزی یک نفر .‌.. من بچه اول خانواده بودم و بابام  اون سال ۴۰ سال و مامانم ۳۵ ساله بود ...بخاطر همین سن کم تجربه نداشتن .. عقل نداشتن که محکم وایسن و بگن دخترمون داره درس میخونه .‌ بلاخره تسلیم شدن و منم واقعا بلد نبودم تصمیم گیری کنم و کتاب‌ها و کلاس ها و ازمون ها رو رها کردم و کلی پز دادم که اره دارم اذدواج میکنم ..سال ۱۳۹۳ عقد کردم و الان ۱۰ سال میگذره و من سریعا مادر شدم و یه دختر و یه پسر دارم ...‌ بارها تلاش کردم که مجددا کنکور شرکت کنم .‌‌ سال ۹۷ اتاق عمل قبول شدم با شکم پر رفتم سر جلسه کنکور ولی مهر ماه زایمان کردم و عملا نمیشد برم دانشگاه چون نوزاد داشتم .‌.الان هر چی تلاش می‌کنم که مجدد کنکور شرکت کنم و به واسطه درس یه شغل خوب پیدا کنم و از این خونه نشینی نجات پیدا کنم اما نمیشه که نمیشه ... الان دوباره اول مهر شده و به سرم زده بشینم دوباره بخونم برا کنکور ۱۴۰۴ اما بچه هام اذیت میکنن و نمیزارن خدایا چکار کنم .. بیاید خونه ما می‌بینید خونه چقد کثیفه و آشپزخونه چقد بهم ریخته و بخدا نمیرسم به همه کارا و بچه ها ... بگید من چه کنم خیلی برای این حال خودم ناراحتم .. هم سن و سالام دارن عشق و حال میکنن و من دارم با افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ی خانمی داریم تو فامیل دقیقا با شرایط مثل شما با دو تا بچه کوچیک که یکیش نوزاد بود کنکور داد و پرستاری آورد خودش گفت بعد از ۱۶ سال ترک تحصیل دوباره ادامه دادم درسمو و موفق شدم برای شما هم دیر نیست 

زیادی سخت نگیر منم بچه دارم درس میخونم دانشگاه میرم کار میکنم به کارای خونه هم میرسم

چجوری ؟ میشه توضیح بدی ؟ لطفا بگو روزانه چه ساعتایی میخوابی چند ساعت آشپزی و نظافت میکنی و بگو بچه هات چند سالشونه 

عزیزم هم سنیم من شرایط شمارو دارم 20 ازدواج کردم اما بخاطر بچه و اینا درس خوندم ولی کار نتونستم برم ...

خب چه رشته ایی ؟ عزیزم دانشگاه رفتن که آسونه. ‌ من اگر میخواستم تا حالا رفته بودم دانشگاه ولی من فقط پزشکی و پیرا پزشکی میخوام ... الان شغلت چی میتونست باشه که نرفتی ؟؟ بچه هام یکیش ۵ ساله یکیش نوزاد ۳ ماهه

خب چه رشته ایی ؟ عزیزم دانشگاه رفتن که آسونه. ‌ من اگر میخواستم تا حالا رفته بودم دانشگاه ولی من فقط ...

مثل منی منم یکیش یک ماه دیگه پنج ساله میشه یکیش هم پنج ماهه من مهندسی معماری خوندم لیسانس روانشناسی هم گرفتم امسال میخام اگه بشه ازمون بدم ارشد هم قبول شدم 

چجوری ؟ میشه توضیح بدی ؟ لطفا بگو روزانه چه ساعتایی میخوابی چند ساعت آشپزی و نظافت میکنی و بگو بچه ه ...

به پسر یک و نیم ساله دارم برنامه روزای عادی دو شب میخابم ۹ بیدار میشم تا ۱۰ صبحانه و خونه رو جمع میکنم به سر و روی بچه میرسم کارم تو خونه است بعدش میشینم سر اون  ساعت یازده و نیم12 پسرم چرت میزنه اونو میخابونمش کارمو انجام میدم بسته به اینکه چی قراره نهار بزارم این وسط پا میشم میزارم اشپزخونه رو تمیز میکنم استراحت میکنم تا نهار بعد نهارم ضرفا رو میشورم همه چی تمیز میکنم میشینم سر کارم دوباره عصر پسرمو هم میخابونم  تا شب که وقت گزاشتن شامه به کارم میرسم همینکه بچه بیدار شد میرم شام میزارم  بعد بازی میکنم باهاش به کارم هم میرسم  شامو میخوریم ظرفا رو میشورم پسرم ۱۱ ۱۲ میخابه دیگه منم درس میخونم تا ۲ 

این برنامه الانمه چون ترمای اخرم درسام عملیه نیاز به مطالعه کمه روزی دو الی ۳ ساعت کافیه 

تا ترم قبل فقط کارای خونه درس بچه مهمون اینام نمیرم خیلی کم مهمون هم نمیاد گفتیم ما محصلیم نمیتونیم رفت امد کنیم

پارسال مهر بچم ۳ ماهش بود من رفتم سر کلاسام شهر غریبم فقط همسرم نگه میداشت من میرفتم میومدم خونه هم خاب بودنی درس میخوندم روزی ۶ ساعت هم میخابیدم

باید خیلی فرز باشی زود کاراتو بکن بشین سر درس مثلا من نهار که میزاشتم تا پیاز سرخ بشه میگفتم این پاراگرافو بخونم یا وقتی پسرم خواب بود مطالبی که اولین بار بود میخوندم وقتی بیدار بود مرور میکردم  اصل تمرکز باید روی درس باشه کارای خونه تو حاشیه