2777
2789
عنوان

یکی ب دادم برسه دوباره گند زدم

153 بازدید | 12 پست

انقد گفتم خوبه زن کارمند باشه و فلان و بیسار،شوهرم دیگ حالا ول نمیکنه چپ می‌ره ،راست میاد مقایسم میکنه،باز امروز گفت فلانی دغدغه درآمد نداره زنش کارمنده،منم گفتم زنش پولشو خرج خودش می‌کنه ن شوهرش،اعصابم خورد شد تقصیر خودمه انقد تکرار کردم ک حالا اینجوری شد،بنظرتون چجوری این کندو جمع کنم

واقعا 

کار کردنم خوب هست

اگر بچه نداری مدت کوتاهی برو کار کن 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

حالا که انقد همسرت حرفتون رو میخونه برعکسشو بگید از معایب کارمندی و محاسن خانداری

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که انقد همسرت حرفتون رو میخونه برعکسشو بگید از معایب کارمندی و محاسن خانداری

ن عزیزم خوبی هارو گوش نمیده ،فقط دنبال ی حرفیه ک بتونه منو باهاش عذاب بده،دارم تاپیک ک چقدر درگیری داریم باهم

دارم،من مدرک ندارم خاک بر سرم کنن وگرنه خودم از خدامه

منشی پزشک و دندانپزشک  و وکیل هم میتونی بشی 

یا پول بده همسرت  برو تکنسین شو 

مشغولم میشی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
منشی پزشک و دندانپزشک و وکیل هم میتونی بشی یا پول بده همسرت برو تکنسین شو مشغولم میشی

الان می‌دونی مشکلم اینه ک دائم منو با بقیه مقایسه میکنه،منو خیلی کم میبینه،اصلا ب چشمش نمیام،این حرفی ک امروز زد اعصابمو بهم ریختع

الان می‌دونی مشکلم اینه ک دائم منو با بقیه مقایسه میکنه،منو خیلی کم میبینه،اصلا ب چشمش نمیام،این حرف ...

خودت باعث شدی 

مدتی سکوت کن 

اگر ول کن نبود 

بگو پول بده مدرک بگیرم 

برم کار کنم 

اره واقعا خودم کردم ک لعنت بر خودم باد

این چه حرفیه

کاریه که شده 

از این به بعد مقایسه نکن 

من خیلی خودخورم باورت میشه الان سر این قضیه تا صبح بیدار میمونم

نشخوار فکری داری

حالا که بیداری

در موردش بخون 

نشخوار فکری داریحالا که بیداریدر موردش بخون

اره واقعا من فکرم خیلی مسموم و بیخوده،انقد عذاب میکشم ،الان از شدت فکر و خیال و اتفاقاتی ک هنوز پیش نیومده استرس میگیرم ،گریع میکنم اصلا حالم خیلی افتضاح میشه،

ولی حالا سرچ میزنم میخونم،ممنون