2777
2789

دوستان کسی بوده از سینه هاش شیر (خیلی کم) اومده باشه بعد فهمیده باشه بارداره؟ یعنی شیر اومدن از سینه از علائم بارداری محسوب میشه؟ اینم بگم که پرولاکتینم نرمال بود آزمایش دادم. ممنون از جواباتون

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونه از عوارض قرصای ضدبارداری باشه  یا نامنظم بودن هورمونا  مشکل تیروئیدی  از علا ...

آخه من نه تیروئید دارم نه قرص ضدبارداری استفاده کردم. توی اقدامم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
من ازمایش دادم میدونستم باردارم یه هفته بعد پری بود یه قطره خیلی کم از سینم ترشح کرد

جدی؟ آخه خودمم یه جایی خوندم از علائم بارداریه. گفتم اینجا هم بپرسم ببینم کسی تجربه ای داشته .ممنون که جواب دادی گلم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
نه ..مربوط به همون پرولاکتینه که میگی نرماله ..اصن ربطی ب بارداری نداره ولی رو ناباروری تاثیر میذاره ...

یعنی من که پرولاکتینم نرماله دلیل این شیر چی میتونه باشه؟ تا حالا اینطوری نشده بودم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
جدی؟ آخه خودمم یه جایی خوندم از علائم بارداریه. گفتم اینجا هم بپرسم ببینم کسی تجربه ای داشته .ممنون ...

اره اخه من خیلی دقت میکنم چون همش تو اقدام بودم عمم هم اینطور بود یکی دو هفته بعد بارداری میگفت سینه هاش ترشح خیلی کمی داشته

تنهای غمگین ...
پس بالا بودن پرولاکتین 

نه تازه آزمایش دادم پرولاکتینم نرمال بود گلم. واسه همین تعجب کردم. توی آزمایشم همه چی نرمال بود. نمیدونم چه دلیلی میتونه داشته باشه 😕

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
اره اخه من خیلی دقت میکنم چون همش تو اقدام بودم عمم هم اینطور بود یکی دو هفته بعد بارداری میگفت سینه ...

منم تو اقدامم. خدا کنه باردار شده باشم. تا حالا از سینه هام هیچ ترشحی نداشتم. مال شما خودش چند قطره شیر اومد یا فشار دادی؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
از هر دو سینه ترشح داشتی؟

نه فقط سینه چپ یه بار 2 قطره اومد .فرداش دوباره یکم فشار دادم ببینم بازم میاد یا نه. بازم همون سینه 1 قطره دیگه اومد. دیگه ترسیدم دست نزدم 

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
یعنی من که پرولاکتینم نرماله دلیل این شیر چی میتونه باشه؟ تا حالا اینطوری نشده بودم

من واسه نازایی پیش یه دکتر رفتیم با شوهرم یه مرد و یه زن بودن ..مرده شوهرم رو معاینه کرد زنه هم سینه منو.. گفت اگه ترشح یا شیر بیاد خوب نیست..مال من چیزی نیومد