2777
2789

خوبه داشتم خیلی موند شاید ۶ ماه با اینکه روزی دوبار ام میزدم 

الان صد ساعته‌شو گرفتم راضی ترم با اینکه حجمش کمتره

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خوبه داشتم خیلی موند شاید ۶ ماه با اینکه روزی دوبار ام میزدم الان صد ساعته‌شو گرفتم راضی ترم با اینک ...

خوبه یا خیلی خوبه؟! 

آبرسانیش چطوره؟ 

از نظرت بیشتر ابرسانه یا نرم کننده؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنی چون واقعا برام گرونه نمیخوام پشیمون شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبرسان رو نباید به تنهایی استفاده کنی

عااالی هست واقعا

بی نظیره 

پوست رو مثل نوزاد میکنه

اصلش البته

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
در کنارش سیمپل استفاده کنم بنظرت؟؟؟

سیمپل ارزانترین هست و خیلی ضعیفتره 

نسبت به کلینیک 

باید خوده کلینیک رو استفاده کنی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
استفاده کردی؟ آبرسانیش بهتره یا خاصیت مرطوب کنندگیش؟

هر مدلش فرق داره 

ولی هم مرطوب کننده و هم ابرسانش عالی هستن 

مخصوصا ابرسان صد ساعته که صورتیه و گرده عالیه .

اونایی که بیرونشون کرم و زرد هست مرطوب کننده و ابرسان هستن یعنی مرطوب کنندگی بالایی هم دارن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من آبرسان کلینیک هم پمپیش دارم هم کاسه ایش

من بودجه م نمیرسه کاسه ایش رو بخرم

پمپیش رو میخوام بگیرم

آبرسانیش خوبه؟ 

واقعا طوری ک تعریف میکنن عالیه؟ 

در کنارش مرطوب کننده ام لازمه استفاده کنم؟ 

چون روی پمپیش نوشته مرطوب کننده و ابرسان

خوبه یا خیلی خوبه؟! آبرسانیش چطوره؟ از نظرت بیشتر ابرسانه یا نرم کننده؟ ممنون میشم راهنمایی کنی چون ...

ابرسانه گلم نه واقعا خیلی خوبه همه راضین

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>