2777
2789
عنوان

فروش خونمون خیلی طولانی شده😕

274 بازدید | 18 پست

خونمون خیلی تمیز‌و همه چیش و تعویض کردیم نوئه خوش نقشه و بدون پرتی

اما هی میان میرن هیچکس خوشش نمیاد

نمیدونم چرا..

چیکار‌کنم؟🙁

از طرفی یک خونه خوب باب میلم پیدا کردیم خیلی دلم پیششه اما تا کسی خونه خودمونو نخره نمیتونیم اقدامی کنیم

میترسم اونجا هم فروش بره 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حتی کسی پسند نکرده که بخوایم کمتر بدیم یا اصلا سرقیمت چونه بزنیمیعنی خونمون بد فروشه؟

از اول قیمت رو کم بزنید 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
در این مواقع باید دو دستی بری پیشواز ضرر و مجبورری زیر قیمت بفروشی کدوم شهری؟

اخه حتی کسی پسند نکرده که بخوایم کمتر بدیم یا اصلا سرقیمت چونه بزنیم

یعنی خونمون بد فروشه؟

گرمسار هستم

شاید خونتون شگون نداره و بد یمنه 

خونه قبلی من همینطوری بود یعنی حقیقتا توش بدبیاری و اینا زیاد داشتم آخر سرم با کلی دعا و زیر قیمت دادن فروختمش 

اما خدا رو شکر 

از اون بدبیاری تا راحت شدم

شاید خونتون شگون نداره و بد یمنه خونه قبلی من همینطوری بود یعنی حقیقتا توش بدبیاری و اینا زیاد داشتم ...

جدی؟☹️☹️☹️ دعا چی خوندی عزیزم؟

به من هم میشه یاد بذین انجام بدم