2777
2789

راسته که میگن عشق علاقه بعد از ازدواج به وجود نمیاد؟

یه روانشناسی میگفت حسی که بعد از ازدواج سنتی به وجود میاد ۹۹ درصد وابستگیه

اتفاقا چون بر پایه عقل و منطق بوده عشق ب وجود اومده محکم تره 

نه من الان واقعاً دوسش دارم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اره من که عشق و صمیمیتی تو شوهرم ندیدم ادم خوبیه محبت میکنه ولی نه عشق نه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جولیا منم تو همچین موقعیتی هستم و احتمال داره اینجوری ازدواج کنم، حالا شاید نشه گف 99 درصد ولی خب آر ...

منم عین خودت عزیزم

میترسم از اینکه به امید عشق و علاقه ازدواج کنم اخرش هم تو حسرت عشق قبلیم بمونم دائم بخوام مقایسه شون کنم

منم عین خودت عزیزممیترسم از اینکه به امید عشق و علاقه ازدواج کنم اخرش هم تو حسرت عشق قبلیم بمونم دائ ...

آره منم این فکرا رو دارم، تا حالا عاشق نشدم ولی خب خیلی احساسی و عاطفی م دوس دارم عشق و تجربه کنم و میگم نکنه تا آخر عمر بشه حسرت برام؟ در صورتی که طرف مقابل م الان م بهم ابراز علاقه میکنه ولی من حس خاصی بهش ندارم، بخاطر خوب بودن خودش و خانواده ش میخوام قبولش کنم 

ی خواستگار م همزمان باهاش داشتم از اون بیشتر خوشم اومده بود ولی این بهتر بود و رد ش کردم فکر و اتفاقات با اونم همش میاد تو ذهنم، یادم میاد