2777
2789

خواهرم ۲۶ سالشه مجرده، بعداز درد وحشتناک پریود بردیمش سونو معلوم شد که آندومتریوز شدید و‌ کیست  شکلاتی داره😭😭 دکترا گفتن فقط باید عمل کنه وگرنه بیشتر درگیرش میکنه ولی خیلی تحقیق کردم ۹۰ درصد کسایی که عمل کردن بلااستثنا آندومتریوز عود کرده و کیستا برگشته😭 و کلی عوارض دیگه😭 یعنی هیچ راه و تضمینی نیست که بعد از عمل آندومتریوز برنگرده و عود نکنه ؟؟؟؟ توروخدا خیلی جوونه اگه تجربه ای دارید کمک کنید😭😭😭😭😭😭😭🙏🙏

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااای بمیرم 

منم مواقعی که پریود میشم میمیرم 

برم دکتر؟؟؟ 

نکنه منم داشته باشم 

چطوری میشد خواهرت موقعی که پریود بود؟

وقتی میرید رو مخم دوست دارم همون مسیرو ادامه بدید برید تو کونم:) کاربر بسیار قدیمی هستم هی سیم کارت عوض میکنم به توچه اصلا   

منم مبتلا هستم متاسفانه راهی جز جراحی نداره و احتمال برگشتش وجودداره منم فعلا نمیدونم چیکار کنم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

وقتی گفتن عمل پس باید عمل کنه دیکهخوشبین باش شاید جز اون ۱۰ درصد بود ک کامل خوب شدن

تو همین نی نی سایت خیلا گفتن حتی پیش جراح اول ایران عمل کردن بعد از چند وقت برگشته😭

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
واااااای بمیرم منم مواقعی که پریود میشم میمیرم برم دکتر؟؟؟ نکنه منم داشته باشم چطوری میشد خواهرت موق ...

حتما سونو بده درد وحشتناک داره

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

با اجازه از اسی 

به چله تو روبیکا هست برا حاجت روایی زدیم 

حاجت دارا درخواست بدید لینک بدم بهتون 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا